Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi birinciliklerle geri döndü ama reytinglerin verdiği korkutucu bir mesaj var!

Yargı dizisi birinciliklerle geri döndü ama reytinglerin verdiği korkutucu bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Pazar akşamları geçen sezona damgasını vurdu. Dizinin sürprizlerle dolu hikayesinin çok iyi reytingler elde edilmesinde payı büyük oldu. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ve ekip arkadaşlarının oyunculuk performansı da hikayeyi destekleyince Yargı dizisi, birinciliğin abonesi konumuna geldi.

Yargı dizisinin ikinci sezonu da 18 Eylül Pazar akşamı başladı. 35. bölümü ile ekrana gelen dizi reytinglerde yine birincilikleri topladı. Tüm kişiler kategorisinde ortalama bir reyting elde eden dizi, AB ve ABC1’de ise gayet iyi oranlara ulaşmayı başardı. Ancak reytinglerin verdiği bir mesaj var ki, Teşkilat dizisi geri döndüğünde Yargı’nın durumu daha çok sorgulanacaktır.

Yargı dizisinde geçtiğimiz sezon tüm kategorilerde benzer reytingler elde ediliyor ve birincilikler çok iyi oranlarla sağlanıyordu. Bu sayede de Teşkilat dizisinin önüne geçen yarı, bazı bölümleriyle çift haneli oranları da yakalayabiliyordu.

Yargı dizisinin ikinci sezon başlangıcına bakıldığı zaman iyi bir açılış gibi gözükse de Teşkilat dizisi yepyeni bir kadro ve hikaye ile geri döndüğünde bu sezon birinciliği rakibine kaptırma tehlikesi gözüküyor.

Yargı dizisi birinciliklerle geri döndü ama reytinglerin verdiği korkutucu bir mesaj var! 7

Teşkilat, 2 sezonluk hikayesini tamamladı ve artık bambaşka bir dizi olarak üçüncü sezona başlayacak. Yani geçen yıl ki şartlar yok. Yargı dizisinin birinciliğini sürdürmesi ve Pazar akşamlarının en iyi yapımı olması için ilerleyen haftalarda reytinglerini daha da artırması gerekecektir.

Elbette ki senarist Sema Ergenekon, ters köşe sahneler ve çeşitli sürprizlerle hikayeye olan merakı yüksek tuttukça Yargı dizisi için yine başarılı bir sezon izleyicileri bekliyor. Ancak birinciliğin geçen sezondaki kadar kolay olmayacağı gerçeğini de görmek lazım.