Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisi için yeni bölüm büyük bir sınav!

Yargı dizisi için yeni bölüm büyük bir sınav!

tarafından ker_def

Yargı, yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekrana geliyor… Dizinin yeni bölümünden ses getiren bir tanıtım daha yayınlandı… Pazar akşamları Teşkilat’ın geri dönüşüne rağmen çok iyi bir yükseliş sergileyen dizi için üçüncü bölüm kritik bir önem taşıyor. Geçen hafta yaşanan yükseliş devam eder ise Yargı dizisinin sezon sonuna kadar çok güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğine yönelik güçlü bir işaret verilmiş olacak.

Kanal D’nin, her bölüm yükselen temposu ile hikayeye dair heyecanın katlandığı Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Tanıtımda Ceylin, İnci’nin katilini bulmayı iyice kafasına koyarken bu süreçte Ilgaz, Ceylin’e olan desteğini esirgemiyor. Şüphelerin ve şüphelilerin arttığı dizinin yeni tanıtımı da, seyir zevki yüksek bir bölümün daha sinyallerini veriyor.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrollerinde buluştuğu ‘Yargı’nın yeni tanıtımı seyirciyle buluştu. Yayınlanan tanıtımda Ilgaz, Ceylin’e bu yola birlikte çıktıklarını ve ona güvenmek zorunda olduğunu söylerken Ceylin ise bu konuda kendisini geri çekiyor.

Her şeye rağmen Ilgaz, içine beraber düştükleri bu zorlu süreçte Ceylin’i yalnız bırakmıyor. Pars, Ilgaz’ı Ceylin’e karşı mesafeli olması konusunda uyarırken kendisinin Ceylin’e olan ilgisini açıkça belli ediyor. Çınar’dan sonra Metin’in de şüpheli pozisyonuna düşmesi Ceylin’i deliye döndürürken Erguvan Ailesi, İnci’nin ölümüyle başa çıkmakta zorlanıyor.

Yargı dizisi için yeni bölüm büyük bir sınav! 7

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler yer alıyor: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.

‘Yargı’ her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…