Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı ve Al Sancak dizilerinin oyuncuları deprem bölgesini ziyaret etti!

Gönül Dağı ve Al Sancak dizilerinin oyuncuları deprem bölgesini ziyaret etti!

tarafından ker_def

TRT dizileri Gönül Dağı ve Al Sancak’ın oyuncuları Kahramanmaraş’ı ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Deprem felaketinin ilk gününden itibaren hem yayınları hem de destekleriyle sahada olan TRT’nin bölgeye destekleri artarak sürüyor.

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile Gönül Dağı dizisinden yapımcı Ferhat Eşsiz, oyunculardan Eser Eyüpoğlu, Feyza Işık, Ferdi Sancar, Yavuz Sepetçi ve Al Sancak dizisinden yapımcı Mehmet Bozdağ, oyunculardan Uğur Güneş, İdris Nebi Taşkan, Rıdvan Aybars Düzey, Gözde Türker, Ahmet Yenilmez, Melih Özdoğan ve sunucu Pelin Çift’in yer aldığı ziyarette depremzedelere moral verilmeye çalışıldı.

Gönül Dağı ve Al Sancak dizilerinin oyuncuları deprem bölgesini ziyaret etti! 9

Oyuncular çocuklarla yakından ilgilendi… TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve dizi oyuncuları Kahramanmaraş ziyaretleri sırasında en çok çocuklarla ilgilendiler.

Bölgedeki 12 Şubat Stadı Çadır Kent, Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü Konteyner Kent ve Vali Saim Çotur Stadyumu Çadır Kent’e yapılan ziyaretlerde çocuklarla oyunlar oynandı, hediyeler dağıtıldı.

Gönül Dağı ve Al Sancak dizilerinin oyuncuları deprem bölgesini ziyaret etti! 10

Aileler ise TRT ekranlarından izledikleri oyuncuları karşılarında görünce moral buldular.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye er ve aileleriyle de bir araya gelen TRT Genel Müdürü Sobacı, Al Sancak ve Gönül Dağı dizi ekibinin bölgedeki ziyaretleri Millî Savunma Bakanlığı Sahra Hastanesi ile devam etti.

Gönül Dağı ve Al Sancak dizilerinin oyuncuları deprem bölgesini ziyaret etti! 11