Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi sezon finalini çok şaşırtıcı bir gelişme ile yapıyor!

Yargı dizisi sezon finalini çok şaşırtıcı bir gelişme ile yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Sezonun belki de en dikkat çeken yapımı oldu Yargı dizisi. Hukuk temalı dizi, hikayesiyle, oyunculuklarıyla çok konuşuldu, gündemden düşmedi. Her hafta izleyenleri şaşırtan gelişmeler karşısında ‘şimdi ne olacak?’ duygusunu yaşatan sezon finalleriyle de bir sonraki bölüm için izleyicinin heyecanla beklemesini sağladı.

Bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un güçlü kalemi ön plana çıkıyor. Hikaye örgüsü öylesine kıvrak bir zeka ile işleniyor ki izleyicinin tahmin bile edemeyeceği pek çok gelişme yaşandı her bölümde. Sezon finalinde de yine izleyenleri çok ilginç gelişmelerin beklediği anlaşılıyordu. Dizinin sezon finali tanıtımının yayınlanmasıyla bu durum ortaya çıktı!

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisinin sezon finali olan 34. bölüm çekimleri geçtiğimiz hafta bitmişti. Son sahnelerin çekimine Senarist Sema Ergenekon da katılmış ve yaptığı sosyal medya paylaşımları ile de izleyenleri hem çok şaşırtan hem de merakta bırakan paylaşımlar yapmıştı.

Bir düğün hazırlığının yapıldığı anlaşılıyordu. Şahitlerin Pars ve Eren olmasından, Ilgaz ve Ceylin’in evlendikleri anlaşılıyordu. Bir bölüm önce boşanan Ilgaz ve Ceylin’in yeniden evlilik noktasına nasıl geldikleri büyük merak konusu oldu tanıtımla birlikte.

Yargı dizisi sezon finalini çok şaşırtıcı bir gelişme ile yapıyor! 8

Üstelik 6 ay sonrasında Ceylin’in bir cinayet ya da yaralamaya karıştığı görüntüleri de bir kaç bölümdür ekranlara geliyor. Olaylar öyle bir yere geliyor ki Ceylin ve Ilgaz yeniden evleniyor, sonra Ceylin kanlı bıçaklı halde Eren’e yakalanıp adli tıbba götürülüyor ve itiraf etmek için kağıt kalem istiyor.

Görünen o ki Yargı dizisi, izleyiciyi bu kez daha da büyük bir merakla bırakacak ve Eylül sezonuna kadar cevapsız sorularla birlikte izleyici darmaduman vaziyette heyecanlı yeni bölümleri beklemeye başlayacak! Bunun sinyalini de 34. bölümden gelen ilk tanıtım göstermiş oldu!

Yargı dizisi sezon finalini çok şaşırtıcı bir gelişme ile yapıyor! 9

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerinde oynadığı dizinin bu akşam 34. bölümü yayınlanacak. Sezon finali olan bölüm öncesinde heyecan da dorukta. Romantik anların yer alacağı düğün sahnesi izleyiciyi mutlu ederken finalde şaşırtacak sürpriz gelişmelere de hazır olun…

Aylardır heyecan dolu bir hikâyeyi ekranlara taşıyan Yargı’nın sezon finali bu pazar akşamı seyirciyle buluşacak. Sezon finaline günler kala bölümden yayınlanan ilk tanıtım, izleyenlerin yüzünde tebessüm yaratıyor. Ilgaz ve Ceylin’in barıştığı anların ekrana geldiği tanıtımda izleyici rüya gibi bir düğüne tanıklık ediyor.

Romantik anların yaşanacağı bir bölümün habercisi olan tanıtım, sezon finali heyecanını ikiye katlarken göz kamaştırıcı düğünde yaşanacaklar merak konusu oluyor. Yargı, nefes kesici sezon finaliyle seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile birlikte; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi önemli isimler bulunuyor. ‘Yargı’ sezon finaliyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…