Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi, Türkiye’den sonra çok önemli bir Avrupa ülkesinde baş tacı oldu!

Yargı dizisi, Türkiye’den sonra çok önemli bir Avrupa ülkesinde baş tacı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin Türkiye’de ikinci sezonuyla çok başarılı şekilde yolunda devam ettiğini gelen reytingler ile görebilirsiniz. Teşkilat dizisinin yeniden birinciliği eline almasına rağmen, Yargı’nın de sürprizlerle dolu hikayesi ile milyonlarca hayranı Kanal D ekranına taşıdığı gözlemleniyor.

Yargı dizisinin geçtiğimiz aylarda çok konuşulan Yunanistan uyarlaması da başarının farklı bir şekilde ifadesiydi… ‘Pagidevmenoi’ ismi ile 19 Eylül’den bu yana yayınlanmakta olan Yargı dizisinin uyarlaması, Yunanistan’ı fazlasıyla etkilemeyi başardı.

Yunanistan’ın ardından bir başka Avrupa ülkesinde de yine Yargı dizisi izleyicilerin baş tacı oldu. Secretos De Familia ismiyle İspanya’da yayınlanan Yargı dizisinin orijinal bölümleri, İspanyol izleyicisini de kısa sürede etkilemeyi başardı. Antena 3 isimli kanalda Sadakatsiz dizisinin ardından Yargı da gösterilmeye başlandı.

Kanal D’nin iki dizisinin aynı kanalda reyting yarışını İspanya’da sürdürüyor olması Türk dizi sektörünün geldiği önemli noktayı göstermesi açısından çok dikkat çekici oldu. Yargı dizisinin İspanya’da yayınlanan ilk bölümünün 2 milyon izlenmeye ulaşması ve günü birincilikle bitirmesi, izleyicilerden ne kadar çok destek gördüğünü anlatmaya yetiyor.

Yargı dizisi, Türkiye'den sonra çok önemli bir Avrupa ülkesinde baş tacı oldu! 7

Türkiye’den sonra bu sefer de İspanya’da büyük başarılar kazanmaya başlayan Yargı dizisinin, ilerleyen haftalarda daha da çok konuşulması ve benzer iyi sonuçlar almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Yargı dizisi İspanya’da sosyal medyayı da fazlasıyla etkiledi. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyadaki güçlü etkileşim ile de bir kez daha bir Türk dizisi çok farklı bir kültürdeki milyonlarca insana etki etmeyi başarmış oldu.

İspanyol basınının da Yargı dizisinin gündem olması şaşırtıcı bir gelişme değil. Türk dizilerinin bu çılgın yükselişine İspanyol basını da haberleriyle destek veriyor.

İzleyiciler sosyal medyada dizi hakkında yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu ekibine övgü dolu mesajlar paylaşarak da hikayeden ne kadar çok etkilendiğini ortaya koydu.

Yargı dizisinin elde ettiği bu başarı hem senarist Sema Ergenekon’un izleyicileri şaşırtma noktasındaki etkileyiciliğinin öne çıkmasını sağlıyor hem de başrolde yer alan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun popülerliğinin yurt dışında hızlı bir şekilde artmasına vesile oluyor.