Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi yeni bölümde şaşırtıcı gelişmeler birbiri ardına geliyor!

Yargı dizisi yeni bölümde şaşırtıcı gelişmeler birbiri ardına geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin adeta sezona damgasını vuran dizisi Yargı’nın yarın akşam 27. bölümü ekrana gelecek. İlk bölümden beri temposunu hiç düşürmeyen, her sorunun yanıtını kısa sürede bulduğu ve bambaşka soruların izleyiciyi sürüklediği dizide yine ilginç gelişmeler izleyenleri bekliyor!

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünü paylaştıkları dizide İnci cinayeti, ardından Engin’in ölümü yanıtlarını bulmuştu. Son olarak Zafer’in de öldüğü ortaya çıkmış ve sıra onun katilini bulmaya gelmişti. İzleyici Çınar’ın istemeden vurduğu, babası Metin’in oğlunu korumak için kaçırdığı cesedin çalınmasıyla bir dizi suça bulaştığını biliyor. Ancak henüz Ceylin ve Ilgaz cephesinde pek çok soru yanıtını bekliyor.

Metin amirin cinayeti gizlemek için bir başkasına suç atması ve eski emniyet müdürünün Eren’e o gece evde olduğunun kanıtı kamera kayıtlarını bulması için evine gönderdiği bir önceki bölümde heyecanlı anlar yaşanmıştı. Metin amir, Eren’den önce eve giderek kamera kaydını almaya çalışırken Eren gelmiş ve silahını ateşleyince Metin amir vurulmuştu.

Eren, Metin amiri olay yerinde göremese de hareketlerinden şüphelenmiş, kolundaki kan izini görmüştü. Yeni bölüm tanıtımında bu kan izinin peşini süren Eren’e Metin amirin yanıtı sert oluyor. Ancak Eren’in şüpheleri sürüyor. Bu şüpheler olayı Çınar’a çıkaracak mı izleyip göreceğiz ancak Ceylin ve Ilgaz cephesinde de bambaşka bir durum yaşanmakta.

Yargı dizisi yeni bölümde şaşırtıcı gelişmeler birbiri ardına geliyor! 53

İkisi de Zafer cinayetinin en yakınlarındaki kişiler tarafından işlenip saklandığından habersiz perişan olan iki aşığın evlilik hayatları başlamadan bitecek gibi görünüyor! Ceylin’in Ilgaz’a “Bir bebeğimiz olsun ister misin?” sorusu dikkat çekerken, Neva’nın Eren, Metin’in kolundaki yarayla ilgili konuşmasını duyması, Pars’a kadar gidecek.

Yargı dizisi yeni bölümde şaşırtıcı gelişmeler birbiri ardına geliyor! 54

Heyecanlı ve şaşırtıcı gelişmelerin izleyiciyi beklediği Yargı dizisinde Ceylin babasının acısını hala içinde taşırken, hamile olup olmadığı sorusu da izleyicinin kafasında soru işaretleri ile duruyor. Çok yakında cinayetin ortaya çıkması ile iki düşman aile olma ihtimalleri yüksek olan Ilgaz ve Ceylin, muhtemelen son yakın günlerini yaşıyorlar! Yekta’nın fragmandaki sözleri de bu durumu doğrular nitelikte…

27. bölümde neler olacak?

Metin’in kolundaki yarayı görmesiyle içine kurt düşen Eren, amirine kolundaki yaranın nasıl olduğunu sorarken Metin bu soru karşısında küplere biniyor. Neva’nın bu konuşmalara şahit olması ve ardından Pars’ın Metin’in kolundaki yarayı sorgulaması ise heyecanı artırıyor.

Yekta’nın Yavuz’un masumiyetini ispatlayabileceğini söylemesi ve Ilgaz’ın yanlış adamı yakaladıklarını dile getirmesi herkesi bir adım daha gerçeğe yaklaştırırken Ceylin’in yer düştüğü anlarda nefesler tutuluyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler yer alıyor: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…