Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde 3 karakter için hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak!

Yargı dizisinde 3 karakter için hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

İzleyicilerin heyecanla beklediği Yargı dizisinin 43. yeni bölümü 13 Kasım Pazar akşamı Kanal D ekranında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragmanlar ile önemli mesajlar verildi. Bu mesajlardan birisi de 3 kritik karakteri ilgilendiriyor. Ilgaz, Eren ve Pars için zor günler başlıyor…

Kaan Urgancıoğyu, Uğur Aslan ve Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı üç karakter için önemli kararlar alınacak. Yurdaer Okur’un konuk oyuncu olarak diziye katılmasının heyecanı sürerken, canlandırdığı Başmüfettiş karakteri, Yekta’nın şikayeti sonrasında harekete geçecek.

Yurdaer Okur gibi çok önemli bir karakter yaratma ustasının Yargı dizisinde kısa süre görünecek olması bile izleyicilerin seyir zevkini artıracak bir detay. Ilgaz ve Eren görevden uzaklaştırılıyor, Pars’ın ise izninin devam etmesi kararlaştırılıyor. Yani hikayede 3 yeni karakter için yeni bir durum oluşacak.

Peki Yargı dizisi hayranları 43. bölümde başka neler bulacak? İşte tüm detaylar. Başmüfettişin kararıyla görevden uzaklaştırılan ekibin haksız yere suçlanmasının ardından neler yapacağı merak ediliyor.

Yargı dizisinde 3 karakter için hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak! 7

Kanal D’nin, reyting rekorları kıran dizisi Yargı her pazar akşamı izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümün finalinde Yekta’nın başmüfettişe yaptığı şikayet doğrultusunda Ilgaz ve Eren görevden uzaklaştırılırken, Pars’ın ise izninin devamına karar verildi. Bu haber ile ne yapamayacağını bilmeyen ekip karşısında Yekta zafer çanları çaldı.

Ceylin’in her zamanki gibi isyan bayraklarını çekip başmüfettişe “büyük bir hata yapıyorsunuz” cümlesi ise olayın devamına dair merakı artırıyor. Diğer taraftan Çetin’in sandığı kişi olmadığını anlayan Aylin, Çetin ile yüzleşiyor. Önemli gelişmelerin birbirini takip ettiği yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu dizinin başarılı kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu oyuncular bulunuyor:

“Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…