Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde bir yanda korkan Ilgaz, diğer tarafta korkusuz Ceylin manzarası!

Yargı dizisinde bir yanda korkan Ilgaz, diğer tarafta korkusuz Ceylin manzarası!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın her bölümü heyecan dozu yüksek olduğu için milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancoğlu’nun başarılı oyunculuk performanslarının da sosyal medyada çok konuşulması diziyi öne çıkartan bir başka neden oldu.

Yargı dizisi, ikinci sezonda da çok etkili sahneler ile çok iyi reytingler alarak yoluna devam edecek gibi gözüküyor. 2 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 37. yeni bölüm öncesi bir başka merak edilen konu ise, Teşkilat dizisinin etkisi olacak. Üçüncü sezona Murat Yıldırım’ı kadrosuna katarak başlayacak olan Teşkilat, reytinglerde Yargı’nın önüne geçer ise bu büyük bir savaşın da başlangıcı olacak.

Yargı dizisinin 37. yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı ve çok heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor. Ilgaz Ceylin’i kaybettiğini düşünüp büyük bir korku yaşarken Ceylin’in korkusuz ve cesaretli tavırları Ilgaz’ın isyan etmesine sebep oluyor.

Pazar akşamları her bölümü heyecanla izlenen Yargı’nın yeni bölümünden dikkatleri üzerine çeken bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz Ceylin’in bir kez daha sorumsuz davranışları karşısında isyan ediyor.

Diğer yandan kardeşinin en son Yekta ile görüştüğünü öğrenen Pars, Ceylin’le birlikte soluğu Yekta’nın yanında alıyor. Yekta’nın Neva’nın başına gelenlerden haberdar değilmiş halleri seyircinin kafasında soru işaretleri bırakıyor.

Ilgaz, Ceylin’in üzerine titriyor! Ceylin’in kendisini tehlikeye atmasına yol açan fevri hareketi Ilgaz’ı çileden çıkartmıştır. Ceylin için çok korktuğunu ifade ederken aynı zamanda ikisi için hayaller kurduğunu da özellikle belirtir.

Öte yandan Pars, Yekta’ya bilenmiştir. Yekta haberinin olmadığını söylese de kanıtlar en son Neva’nın yanında olan kişinin Yekta olduğunu gösterir.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu dizinin başarılı kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu oyuncular bulunuyor:

“Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Yargı, merakla beklenen yeni bölümüyle 2 Ekim Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de..