Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde Ceylin hayranlarını sevindirecek sürpriz karar

Yargı dizisinde Ceylin hayranlarını sevindirecek sürpriz karar

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi sezonun en başarılı yapımları arasında yer almayı sürdürüyor. Pazar günü yayınlanan 15’inci bölüm biterken ön izleme sahnesinde Ceylin’in Ilgaz’a “Ben yapmış olabilirim, silah buz gibiydi. Ben onu tuttum.” açıklamaları beraberinde birçok soru işareti bırakmış, izleyeceklerin kafasını karıştırmıştı. Acaba Ceylin gerçekten Engin’i öldürmüş olabilir miydi?

Sezonun 16’ncı bölümüne ait yayınlanan yeni fragman bir dizi sürprizin habercisi olsa da yeni bölümü merakla bekleyen Yargı hayranlarının yüreğine bir nebze su serpti.

Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünü paylaştığı, güçlü konusu ve kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Yargı, yeni bölümde de yine milyonları ekran başına toplayacak.

Yeni bölümde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz, eşi Ceylin’i savunmak üzere istifa dilekçesini vererek soluğu üniversitede eğitmenlik yapan hukuk duayeni ve akıl hocası Ayşenil Şamlıoğlu’nun hayat verdiği Şahver Yengi’nin yanında alıyor.

Baroya başvurarak avukatlık ruhsatını alacağını söyleyen Savcı Ilgaz, sevdiği kadını savunabilmek için görevinden istifa etmeye karar vererek ne hocasını ne de eşi Ceylin’in “Sana zarar vermek istemiyorum” sözlerine aldırış ediyor.

Ceylin’i kurtarmak için Ilgaz’ın yaptıkları bununla da bitmiyor. Cinayet büro komiseri Eren Duman’dan aldığı bilgiler doğrultusunda duruşmanın hakimesi, eski nişanlısı Neva Seçkin’e ve olayın savcısı Pars Seçkin’e bulduğu delilleri aktararak Ceylin’in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını istiyor.

Başak Gümülcinelioğlu’nun canlandırdığı Hakime Neva, Ilgaz’a karşı olan duygularına rağmen pek de beklenmeyecek bir karar veriyor. Avukatlık konusunda Ilgaz’ı kolay lokma gören Yekta Tilmen bu sefer de yanılıyor ve fragmanın sonunda Ceylin, tutuksuz yargılanmak üzere özgürlüğüne kavuşuyor.

Yayınlanan fragman sonrasında dizi fanları arasında Neva’nın yaptığı hareket “Neva senin kalbin bunu da kaldırır kızım ha gayret” sözleriyle takdir toplarken, Ilgaz’ın Ceylin’e söylediği “Sen bana zarar değil, güç veriyorsun” sözüyse “Keşke tüm erkekler senin gibi verdiği sözün arkasında dura bilseydi Ilgaz Savcım” dedirtiyor.