Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz’ın gerçek ile büyük sınavı!

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz’ın gerçek ile büyük sınavı!

tarafından ker_def

Yargı dizisi pazar akşamlarının heyecanla beklenen yapımlarından birisi ve 45. yeni bölümde işlerin fazlasıyla karışacağına şahitlik edeceksiniz. 27 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölüm aynı zamanda Ceylin ile Ilgaz için, gerçeği görme sınavı niteliğine dönüşecek.

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’dan 2’nci tanıtım seyirci ile buluştu. Yayınlanan tanıtımda işler sarpa sararken, izleyenler gerçeğin ne zaman ortaya çıkacağını merak ediyor. Ceylin, Osman’ı yaralı şekilde gördükten sonra bir açıklama beklerken, Osman yalan söyleyerek Çetin’in ismini veriyor. Yalanlar birbirini takip ederken Çınar yalancı şahidin cezaevinde gerçeği söylemesinden korkuyor.

Ilgaz ve Eren operasyondaki açığı fark edip gerçeği ararken Ceylin de Çetin’le yüzleşerek Osman’ı onun vurmadığını öğreniyor. Bir diğer soruşturmanın savcısı olan Derya dosyanın avukatı olan Ceylin’e Ilgaz’ın tersine onu kayırmadığını söylemesi ikili arasındaki gerginliği artırıyor. Her anı soru işareti ve gizlenen gerçeklerle dolu fragmanın ardından Yargı seyircisi merakla pazar gününü bekliyor.

Ceylin ve Ilgaz cephesinde aşk dolu dizgin devam ederken, çiftin çevresinde dönenler peşlerini bırakmıyor. Osman’ı yaralı halde gören Ceylin, hedef şaşırtmayla Çetin’e yönlendiriliyor. Serdar’ın ölümünü sır gibi saklamaya çalışan kader ortakları, hiç beklemedikleri yerden Ilgaz’a yakalanacaklar mı?

Serdar’ın ölümünden şüphelenen Ceylin ve Ilgaz gerçeğin peşine düşerler. Ailesinin kendisine söylediği yalanları yakalamaya başlayan Ceylin, şüphelerinde haklı olduğunu anlar. Peki Ilgaz ve Ceylin gerçeği öğrenebilecek mi?

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu dizinin başarılı kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu oyuncular bulunuyor:

“Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

‘Yargı’ yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…