Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde Ilgaz’ın ceza alabilme ihtimali bile Ceylin’i tedirgin etmeye yetiyor

Yargı dizisinde Ilgaz’ın ceza alabilme ihtimali bile Ceylin’i tedirgin etmeye yetiyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in oynadığı Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımı Yargı, yine soluksuz izlenilecek bir bölümle Pazar günü ekranlarla buluşacak.

18. bölümde izleyici gözünde Engin’in katili ortaya çıkmış, uzun saçlı kişinin kriminal polis laboratuvarındaki Niyazi olduğu anlaşılmıştı. Fakat ortalıkta rahatça dolaşan Niyazi, bu sefer de delilleri karartmak için bir plan yaptı. Cinayet mahallinde bulunan eldivenden çıkan kıl örneği ile Ilgaz’ın test sonucunun uyuşması ise akıllarda soru işareti yarattı.

Yargı dizisinde Ilgaz’ın ceza alabilme ihtimali bile Ceylin’i tedirgin etmeye yetiyor 7

Yargı’nın 19. Bölümüne ait ikinci tanıtım da yayınlandı. İlk tanıtımında Ilgaz ve Ceylin, eldivenin içindeki kıl ile Ilgaz’dan alınan örneğin eşleştiğini öğrenmesiyle büyük bir şok yaşıyordu. Bir şeyler karıştırdığını düşündüğü Yekta’nın ofisini basan Ceylin, öfkesini gizleyemezken Ceylin’in Yekta’dan hesap sorduğu anlarda tempo yükseliyordu.

İkinci tanıtımda ise Yekta, savcı Pars’ın aklını çekmek, Ilgaz’ı makul şüpheli yapmak için elinden geleni yapıyor. Olay mahallindeki eldivenle ilgili aşık olduğu adamın ceza alabileceği korkusu bile Ceylin’i tedirgin etmeye yetiyor. Yekta, cenaze sırasında şoförünün eşini teselli ederken görüyor. Ceylin ile Ilgaz arasındaki aşk her geçen gün katlanarak büyüyor fakat Ceylin’in korkuları devam ediyor ve bunu Ilgaz’a söylüyor: “Böyle yaralarimi sarıp iyi geliyorsun ya bana, umarım sen de bırakıp gitmezsin babam gibi…”