Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde izleyiciler nefeslerini Ceylin için tuttu!

Yargı dizisinde izleyiciler nefeslerini Ceylin için tuttu!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanan ve çok başarılı bir hikayesi bulunan Yargı dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. 19. bölümü yayınlanan dizide izleyiciler nefeslerini bu kez Ceylin için tutuldu… Dizi aynı zamanda sosyal medyada da yine çok konuşuldu. #yargı etiketi ve bölümün etiketi #Köstebek kullanılarak sosyal medyada binlerce tweet atıldı.

Ay Yapım’ın üstlendiği  Yargı’nın yayınlanan yeni bölümü yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen 19’uncu bölümü AB ve ABC1 kategorisinde en iyi reytingleri alarak günün en çok izlenen yapımı oldu. Tüm kişiler kategorisinde ise dizi birinciliği Teşkilat dizisine kaptırdı. Heyecan dolu bölümün finalinde Pars’ın teslim ettiği iddianame Ceylin’in akıbeti için nefeslerin tutulmasına sebep oldu.

Temposu ve heyecanı ile izleyiciyi her bölüm ekran başına kilitleyen Yargı’nın dün akşamki bölümünde çıkan rapora rağmen Ilgaz’ın masumiyetine inanan Pars’ın mesleğini de riske atarak Ilgaz ile Ceylin’in yanında olması takdir topladı. Metin ile Eren’in test sonuçlarıyla oynayan kişinin peşine düşmesi, gerilimi yükseltirken ikilinin henüz şüphelenmediği Niyazi’nin suçunun ortaya çıkmaması için neleri göze alacağı şimdiden merak uyandırıyor.

Yekta Laçin’in kendisini şoförleri Murat’la aldattığını öğrenmesinin ardından ilişkilerini itiraf etmesi için Murat’a bir oyun oynadı. Murat’ın itiraf etmek yerine Laçin’i korumak için Engin’i hastaneden kaçırma suçunu üstlenmeyi seçmesi herkeste büyük bir şok yaşattı. Yekta’nın başsavcıya yaptığı baskılarla apar topar davaya dair iddianameyi teslim etmek zorunda kalan Pars’ın iddianame için Ilgaz’dan yardım istemesi ise izleyenleri şaşırttı. İddianamenin okunduğu anlarda nefesler tutulurken “Ceylin, müebbet hapis cezası mı alacak?” sorusu Yargı’nın yeni bölümünde yanıt bulacak.

Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı ‘Yargı’nın başrolünde; Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Polat bulunuyor. ‘Yargı’ yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…