Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde yeni cinayet ile kartlar yeniden dağıtılıyor!

Yargı dizisinde yeni cinayet ile kartlar yeniden dağıtılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden Yargı’nın 45. yeni bölümü öncesinde izleyiciler bir hayli heyecanlı. Sema Ergenekon’un sırlarla ve sürprizlere dolu hikayesinin gücüyle milyonları kendisine bağlayan Yargı dizisi, ikinci sezonunda da çok başarılı işlere imzasını atıyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başarılı işbirliğini izlediğimiz dizi, hikaye gücü etkili olursa bir projenin ne kadar sürükleyici ve başarılı olabileceğini de kanıtlıyor. İşte bu noktada geçtiğimiz bölümde yaşanan yeni cinayet ile birlikte işler daha da karıştı. Serdar’ın ölümü ile kartlar yeniden dağıtılırken, aile cinayeti saklamaya çalışan ve katili bulmaya çalışan kişiler olarak ikiye ayrılıyor.

Yargı dizisinde yeni cinayet ile kartlar yeniden dağıtılıyor! 7

Ceylin Aylin’den şüphelenerek takip etmesinin devamında Osman’ı evde yaralı bir şekilde buluyor. Kimin yaptığına dair cevap alamayan Ceylin gerilirken, eş zamanlı olarak Ilgaz ve Eren operasyondaki tutarsızlığı fark ediyor. Diğer taraftan Yekta planlarına kaldığı yerden devam ederken Pars ve Derya’nın ilişkisi açığa çıkıyor.

Ceylin’in duydukları karşısında annesine Ilgaz’dan bir şey saklamak istemediğini söylemesi ve Merdan’ın ‘İşin sonunda sadece yargılanmayız, sevdiklerimizi kaybederiz.’ cümlesi yeni bir araya gelen ailenin kırılmalarının ilk sinyallerini veriyor.

Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 45. yeni bölümünü 27 Kasım Pazar akşamı Kanal D ekranında izleyebilirsiniz.