Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisindeki ceset meselesi, bambaşka çıkarsa şaşırmayın! Pınar Deniz tüyoyu verdi!

Yargı dizisindeki ceset meselesi, bambaşka çıkarsa şaşırmayın! Pınar Deniz tüyoyu verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin hikayesi o kadar başarılı kurgulanıyor ki izleyici her hafta ters köşelerle kalakalıyor! Geçtiğimiz haftadan Engin’in hastaneden bir şekilde kaçacağı tahmin edilmişti ama olaylar öyle bir yere aktı ki bambaşka bir soru işareti ile kalakaldı izleyici1

Başollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları Yargı dizisinin senaryosunu Sema Ergenekon yazıyor. Uzun ve meşakkatli bir sürecin sonunda dizinin hikayesi ortaya çıktı. Ergenekon, tam iki yıl boyunca adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında davaları izledi, insanları gözlemledi.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Ay Yapım imzalı Yargı dizisinde şimdi herkesin sorduğu tek bir soru var: Ceylin’in üstüne bastığı ceset kimin?” Aslında bir başka soru da Engin’in kaçacağını anlayarak aracına saklanan Ceylin’in başına ne geldiği!

Yargı dizisindeki ceset meselesi, bambaşka çıkarsa şaşırmayın! Pınar Deniz tüyoyu verdi! 9

En son Engin, hastanenin otoparkında babasının bıraktığı aracına bindi. Ceylin’i de izleyici o araçta arka koltuğa saklanmış bir şekilde gördü. Sonrası ise tam bir muamma! Ceylin, son sahnede ormanlık bir arazide gece vakti yerde baygın bir şekilde yatıyordu.

Kendine geldiğinde nerede olduğunu anlamadı ve korku içinde ayağa kalkmaya çalıştı. O sırada eline tutuşturulmuş silahı farketti ve dehşetle iki adım geri gitti. Tam bu sırada bir şeye takılıp düştü. Bir kişinin bacakları olduğu anlaşıldı takıldığı nesnenin.

Yargı dizisindeki ceset meselesi, bambaşka çıkarsa şaşırmayın! Pınar Deniz tüyoyu verdi! 10

Ceylin, şok içinde o kişiye bakarken, herkesin aklına yanında öldürülmüş bir kişi olduğu ve Ceylin’in elindeki silahla da onu vurduğu izlenimi verildiği geldi. Ceylin, nasıl bir tuzağa düştü ve yanındaki kişi ölü mü? O ceset Engin’e mi ait? Yoksa babasına mı?

Pek çok soru var elbette ve kafalar bir hayli karışık. 13. bölümün yayınlanmasından sonra tahminler havada uçuşurken, dizide Engin karakterinin öleceği ve böylelikle Onur Durmaz’ın Yargı’ya veda edeceği söylentileri dolaşıyor.

Büyük bir ters köşenin geldiği ise Yargı’yı izleyenler tarafından dillendirilmekte! O yüzden tahminlerin boşa çıkacağı da konuşulmakta. Yargı, izleyiciye hiç tahmin etmediği bir hikayenin içine de çekebilir.

İşte 13. bölümde tartışma konusu olan ve merakta bırakan o sahne:

Heyecanlı bekleyiş başladı. Bu bekleyiş öncesinde ise Pınar Deniz’den gelen bir not, izleyiciyi daha da heyecana sürüklemekte! Oyuncu, 14. bölüm senaryosunun fotoğrafını paylaşarak “Bu nasıl bir bölüm?” notunu düştü. Pınar Deniz’i bu kadar şaşırtan ve hayretler içinde bırakan senaryo, muhtemelen izleyiciye de hiç beklemediği ters köşeler yaşatacak!

Yargı dizisindeki ceset meselesi, bambaşka çıkarsa şaşırmayın! Pınar Deniz tüyoyu verdi! 11