Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinden ayrılan oyuncu, yer aldığı proje ile gönülleri fethediyor!

Yargı dizisinden ayrılan oyuncu, yer aldığı proje ile gönülleri fethediyor!

tarafından zk zk
Pars ile Neva

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Neva isimli bir hakime hayat veriyordu Başak Gümülcinelioğlu. Oyuncunun dizideki hikayesinin bittiği yaz aylarında ortaya çıktı. Yargı’dan ayrılan Gümülcinelioğlu’nun yeni sezonda bir başka dizide yer almasını hayranları heyecanla bekliyor. Oyuncu ise şu sıralar çok anlamlı bir projeye dahil oldu.

İlk olarak Erkenci Kuş dizisindeki rolüyle dikkatleri çeken Başak Gümülcinelioğlu, ardından Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Pırıl ile kariyerinde hızlı bir çıkış yakalamıştı. Yargı ile çok daha büyük kitlelere ulaşan oyuncu, Neva karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

Aynı zamanda sesinin güzelliği ile de bilinen Başak Gümülcinelioğlu, müzik alanında da yeni çalışmalar yapıyor. Ünlü oyuncu, şu sıralar ise herkesin gönlünü çelen bir projesi ile gündemde. Hayranlarını şaşırtmaya devam eden Gümülcinelioğlu, sokak hayvanları için Onedio’nun youtube kanalı üzerinden yayınlanan bir programa başladı.

Hayvanlar konusundaki duyarlılığını ortaya koyan Başak Gümülcinelioğlu, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Çağrı Çıtanak ile bu kez bir başka projeye el attılar. Aynı zamanda sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ve hala birlikte olan çift, sokak hayvanları için farkındalık yaratmaya çalıştıkları program ile hayranlarından takdir görüyorlar.

Başak Gümülcinelioğlu, sahiplenilen bir hayvanın aile bireyi gibi konumlandırılarak onunla aynı hayatı paylaşmanın önemine değindiği programda, ülkemizdeki hayvan sahiplenilmesi konusunda bazı detayları da aktardı. Gümülcinelioğlu, “Türkiye’de evlerde 4 milyon kedinin, yaklaşık 1 milyon köpeğin sahipleri ile birlikte yaşadığı tahmin ediliyor. Bir kediyi, bir köpeği, bir kuşu seçerken, o hayvanın ırkı ile ilgili ve kişiliği ile ilgili bilgi sahibi olmak çok önemli. İşte biz bu programda hem can dostlarımızın ırklarını hem de karakter özelliklerini tanıyacağız” diyerek farkındalık yaratmak adına bazı bilgiler paylaşıyor.

Yargı dizisinden ayrılan oyuncu, yer aldığı proje ile gönülleri fethediyor! 2

İlk programında kendi hayatından da örnekler veren oyuncu, sevgilisi Çağrı Çıtanak ile birlikte iki köpeğini konuk olarak getirdi. Birbirinden sevimli iki dostu Ajan ve Martı isimli köpeklerini tanıtan oyuncu, onların karakterleri ve ırkları hakkında da bilgiler sunuyor.

Çağrı Çıtanak ile Başak Gümülcinelioğlu ikilisi, sokak hayvanları, evde sevimli dostlarla yaşama halleriyle ilgili bilgiler paylaşıp duygularını, düşüncelerini aktarırken, aynı zamanda da izleyicilerden sokakta yaşayan hayvanlar adına mama desteği çağrısı yapıyorlar.

Bu arada Çağrı Çıtanak, sevgilisi Başak Gümülcinelioğlu’nun böylesi anlamlı bir programa başlaması ve sokak hayvanlarının sorunlarını dile getirmeye aracı olması nedeniyle memnuniyetini dile getirerek “Böyle bir şeye aracı olduğun için, böyle bir yapım olduğu için, böyle bir işe girişildiği için tüm sokak hayvanlarına yardımcı olan herkes adına ilk programa konuk oldum” ifadesini kullanıyor.

Çıtanak’ın uğradığı bir köpek saldırısı sonrasında bunu fobiye dönüştürmesi ise pek çok kişinin yaşadığı benzer problemi de ortaya koydu. Yaşanan benzer olaylar sonrası hayvanlara nasıl yaklaşılması gerektiği ile ilgili sözleriyle de Başak Gümülcinelioğlu, ortaya koyduğu çabayla da hayranlarından takdir topladı.

Programı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.