Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden gelen esprili paylaşım, yeni sezonu bekleyenlere de sürpriz oldu!

Yargı dizisinden gelen esprili paylaşım, yeni sezonu bekleyenlere de sürpriz oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Eylül sezonunun merakla beklenen yapımlarının başında Yargı dizisi geliyor! Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizilerden birisi olan Kanal D’nin sevilen yapımı, sezon finalinde öyle sürprizler yaptı ki izleyicinin kafası karışırken merakı da arttı!

Heyecan dolu hikayesiyle her hafta ekran başına geçen izleyenlerin aklını kurcalayan sorular sordurdu Yargı. Hukuk temalı bir dizi olarak yaşanan olayların yanı sıra izleyenleri sıkmayan akışı ile de reytingi yüksek bir sezon geçirdi Yargı dizisi.

Geçtiğimiz sezon Pazar akşamları yayınlanan dizinin gününün değişip değişmeyeceği henüz bilinmiyor. Yeni sezon çekimlerinin başlaması heyecanla beklenen diziyle ilgili yaşanan gelişmeler, yakın zamanda ekibin toplanacağını da işaret etmekte!

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in rol aldıkları dizinin senaristi usta kalem Sema Ergenekon, bir süre önce yeni sezon ilk bölümü yazmaya başladığını instagram paylaşımı ile göstermişti. Ergenekon’un esprili söylemlerle yaptığı kimi paylaşımlar, dizide hiç beklenmeyen sürprizlerin gelmekte olduğunu da müjdeledi!

Yargı dizisinden gelen esprili paylaşım, yeni sezonu bekleyenlere de sürpriz oldu! 10

Dizinin ekibinden bazı isimlerle karşılıklı sosyal medya paylaşımları sonrası, Onur Duymaz’ın hayat verdiği Engin karakterinin geri döneceği tahminlerini bile yaptırdı! Neler olacağını hep birlikte göreceğiz ama Ceylin’in, aşık olduğu Ilgaz’la evlendikten sonra nasıl 6 ay içinde onu öldürme noktasına geldiği de en büyük merak konusu!

Pınar Deniz’in yaz sezonunda tatil yapmak yerine Disney Plus için çekilen iddialı yapım Avcı’da rol aldığı biliniyor. Oyuncunun bu dizideki çekimlerinin bitmesiyle birlikte Sema Ergenekon’un da ilk bölüm senaryosunu bitirmesi hemen hemen aynı zamanlara denk geldi.

Yargı dizisinden gelen esprili paylaşım, yeni sezonu bekleyenlere de sürpriz oldu! 11

Kısa bir süre önce de senarist Sema Ergenekon’un yaptığı bir paylaşım, kamera arkasında hazırlıkların hızlandığını da gösterdi! Dizinin yönetmeni Ali Bilgin’in de yer aldığı ekibin bir kısmının toplanarak yeni sezon için hazırlandıkları görülüyor paylaşımda.

Yargı dizisinden gelen esprili paylaşım, yeni sezonu bekleyenlere de sürpriz oldu! 12

Toplantı halinde oldukları görülen ekibin bu pozu, çekimlerin de yakın zamanda başlayacağının bir işareti… İlk bölüm senaryosunun yazılmasından sonra Eylül başında ekrana gelmesi planlanan dizinin çekimlerinin de bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta başlamış olması gerekiyor.

Yargı dizisinden gelen esprili paylaşım, yeni sezonu bekleyenlere de sürpriz oldu! 13

Yargı izleyicisi, ilk sezondaki sürükleyici hikayenin daha da güçlenerek ve merak uyandıran açılımlar, gelişmelerle devam edeceği ümidini taşıyor. İlk sezonda ustalıkla yazılan hikaye, izleyiciye pek çok sorunun yanıtını uzatmadan verirken, hiç tahmin edilmeyecek zekice hamlelerle ilerlemişti. Yeni sezonda da temponun düşmeyeceği tahmin ediliyor…