Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisine tekrar döner diye bekleniyordu, başka dizinin kadrosuna geçmesiyle öldüğü anlaşıldı!

Yargı dizisine tekrar döner diye bekleniyordu, başka dizinin kadrosuna geçmesiyle öldüğü anlaşıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok konuşulan yapımlarından birisi de Yargı dizisi. Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları yapım, Kanal D’de Pazar akşamları yayınlanmakta. Setteki koronavirüs vakaları nedeniyle yılbaşı öncesinde verilen arayla birlikte 3 hafta ekrana gelememişti.

Geçtiğimiz hafta yeniden maratona başlayan dizideki gelişmeler, izleyicinin başını döndürmeye devam ediyor! Onur Durmaz’ın hayat verdiği Engin karakterini öldürmekle suçlanan Ceylin için herkesin içini burkan gelişmeler yaşanıyor.

Ilgaz, Ceylin’in Engin’i öldürdüğüne inanmıyor ve onu savunabilmek için Savcılığı bırakıp Avukatlığa geçti. Dizide Engin’in bir şekilde geri döneceği düşünülüyor. Yani ölmediği, bir başka oyun olduğu konuşuldu hep. Ancak pek çok kişi için Engin geri dönmeyecek net!

Fakat bir başka isim var ki onun ölümü de hayli ilginç oldu ve yine bir şekilde izleyici bir yerden çıkacağını düşündü hep! Kim miydi o isim? Ceylin’in babası Zafer!

Kızı İnci’nin katili olduğunu sandığı Çınar ile tartışırken vurulan Zafer’in öldüğüne izleyici inanmak istemedi. Onu bırakıp kaçan Çınar’dan sonra babası olay yerine gelip Zafer’i bagaja koymuştu. Sonrasında ise onu bagajda bulamadı. Bir şekilde bagajdan kaçtığı düşünüldü.

Ancak daha sonra birileri tarafından gömüldüğü görüldü ama izleyici onun bir yerlerden çıkıp geleceği inancını hiç yitirmediği gibi dizide de böyle bir hava estirildi! Zafer karakterine hayat veren Ali Seçkiner’in diziden ayrılıp ayrılmadığı ise uzun zamandır bir muamma haline dönüşmüştü!

Yargı dizisine tekrar döner diye bekleniyordu, başka dizinin kadrosuna geçmesiyle öldüğü anlaşıldı! 7

Fakat başka bir dizi ile ilgili yapılan açıklama sonrasında, Yargı dizisinde Zafer’in ölmüş olduğu da böylece anlaşıldı! Ali Seçkiner’in ismi, Oğlum dizisinde ortaya çıktı. Show TV’nin iddialı yapımında Seçkiner’in de oyuncu kadrosunda olduğunun öğrenilmesi ile Yargı’da Zafer’in ölümü de tescillenmiş oldu adeta!

57 yaşındaki başarılı oyuncu Ali Seçkiner, tiyatro kökenli bir isim. Özellikle Bir Aile Hikayesi dizisinde kanserli bir adam olan ve ölüm döşeğindeki acılı baba Şakir karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Sonrasında Yargı dizisinnde de rolü kısa oldu ama büyük bir etki bıraktı. Seçkiner ayrıca Ferhunde Hanımlar, Şahsiyet, Arıza, 50 Metrekare gibi dizilerde rol aldı.

Show TV’de yayınlanacak Oğlum dizisinde üç güçlü kadın oyuncu Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın rol alıyor. Dizinin erkek oyuncu kadrosu da Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman ve Kubilay Aka’dan oluşuyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeni ise Kara Para Aşk’a imzasını atan Ahmet katıksız.