Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Eren’i Uğur Aslan, Türkiye’de bir ilki başardıklarını düşünüyor

Yargı dizisinin Eren’i Uğur Aslan, Türkiye’de bir ilki başardıklarını düşünüyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Eren komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan hem oyunculuğu hem de sahnedeki müzisyen kimliği ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi durumunda. Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’un kocası da olan Uğur Aslan, eşinin yazdığı senaryonun en kritik karakterlerinden birisine hayat veriyor.

Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi etkileyici başrol oyuncularının performansı gibi, yan rollerdeki isimler de işlerini çok iyi yapıyor. Uğur Aslan da bu isimlerden birisi ve sette her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Koronovirüs vakaları nedeniyle Yargı dizisinin çekimleri de aksamıştı. Uğur Aslan, herkesin sete döndüğünü ve iki ekip halinde çalışmalara devam ettiklerini anlattı.

Uğur Aslan, “Öyle bir sıkıntı yaşadık. Set özelinde değil, çok agresif bir salgın oldu. Sorduğum herkes hafif geçirdiğini söylüyor” diye konuştu. Herkesin bu süreci sorunsuz şeklide atlatmasını dileyen oyuncu, ayrıca Yargı dizisi setinde çalışmaların da yeniden başladığının müjdesini verdi.

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan, Türkiye'de bir ilki başardıklarını düşünüyor 46

Yeni bölümleri çektiklerini dile getiren Uğur Aslan, hayranlardan gelen yorumlardan da çok olumlu etkilendiklerini anlattı. Dizinin kurgusunun Türkiye için bir ilk olduğunu belirten Uğur Aslan, şu ifadeleri kullandı:

“Kurgu açısından ilk kez denenmiş bir şeyin bu kadar güzel karşılık buluyor olması çok keyifli. İzleyici de sonuçtan çok mutlu. Sokakta bize tebessümle yansıtıyor olmaları da bize keyif veriyor. Çok mutluyuz.”

Yargı dizisinde çok büyük bir emek olduğunun altını çizen oyuncu, güzel sonuçlar almalarının da sürpriz olmadığını ifade etti.

Uğur Aslan, “Bir ödülle taçlandırırsa izleyiciler bizi, bundan mutluluk duyarız” dedi.