Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisinin sezona damga vurmasını sağlayan sırrı, diğer diziler için örnek oldu!

Yargı dizisinin sezona damga vurmasını sağlayan sırrı, diğer diziler için örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Yargı dizisinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başroldeki etkili performansı, senarist Sema Ergenekon’un temposu hiç düşmeyen hikaye örgüsü, başarının ana sebepleri oldu. Yargı dizisinde bir sezon tamamlandı ve yaz arası verildi. 3 ay sonra dizinin ekibi yeniden bir araya gelecek ve ikinci sezon için çalışmalar başlayacak.

Bu yaz arası en çok da dizinin yapım ekibinin ikinci sezon öncesi taşları yeniden dizmesine, yepyeni bir hikaye kurgusu ile izleyici karşısına çıkmasını sağlayacak. Yargı dizisinin diğer dizilere örnek olacak bazı ayrıntıları var ve bunlara da dikkat çekmek gerekiyor.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin bu farklarını yazdı ve şu detaylara dikkatleri çekti: “Bu sezonun açık ara en iyi yapımının ‘Yargı’ olduğu muhakkak. Özgünlüğü, birbirinden başarılı oyuncuları, izleyiciyi bağlayan gerçekçi karakterleri, akışının sıkmadan ilerleyen temposu, falsosuz mantığı ve dahi içerik metinlerinin dolu dolu yazılması ‘Yargı’yı en iyi yapan detaylar olarak orta yerde durmakta çünkü.

Tüm bunların haricinde ‘Yargı’ya ayrı bir renk katıp onun çekiciliğini artıran bir detay daha var ki, o da içerikteki aşkın niteliği! Bu öyle bir aşk ki hem alabildiğine gerçek romantizm yansımalarına sahip hem de bir o kadar imkânsız.

Konuyu açacak olursak… Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in performansları sayesinde daha ilk bölümden itibaren bizi, Ilgaz-Ceylin ilişkisinin duygusal derinliğine ve imkânsızlıklarına daldıran senaryo, mutluluktan ziyade çatışmacılığın hissedildiği bir aşk tablosu koydu önümüze.”