Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisiyle en büyük ters köşeyi Mehmet Yılmaz Ak yaptı!

Yargı dizisiyle en büyük ters köşeyi Mehmet Yılmaz Ak yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, son dönemde bir hayli öne çıktı. Başarılı oyunculuk performansı sonrasında sosyal medyadan övgüler alan oyuncu, karaktere çok iyi bir şekilde uyum sağlamasıyla dikkatleri çekti.

1986 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, yer aldığı birçok tiyatro oyunu ile de bilenen bir isim. Sadece dizilerde değil, sinema filmlerinde de izlediğimiz oyuncu, 2013 yılında ilk dizi deneyimini Ben de Özledim ile yaşadı…

2019 yılında İçerde dizisindeki Yaşar karakteri ile birbiri ardına yapımlarda boy gösteren Mehmet Yılmaz Ak, genelde kötü adam rolleriyle ve mafya karakterlerle akıllarda kaldı…

Çukur, Halka, Hakan Muhafız, Ramo, Fatma gibi dikkat çeken dizilerde de izlediğimiz ünlü oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Yargı dizisiyle yapıyor.

Kötü adam ve mafya karakterlerine çok iyi uyum sağlayan Mehmet Yılmaz Ak için Yargı dizisi tam bir ters köşe iş oldu. Çünkü bir anda mafya karakterinden savcıya dönmek durumunda kaldı.

Bu dönüş o kadar etkili ve gerçekçi oldu ki, dizi hayranları oyuncu için, “Savcı olmak için doğmuş” ifadesini sıklıkla kullanıyor.

Yargı dizisiyle en büyük ters köşeyi Mehmet Yılmaz Ak yaptı! 7

Her hafta heyecanla nasıl izleyiciler diziyi bekliyor ise, oyuncular da senaryoyu o merakla bekliyor… Sette herkesin senaryo üzerine sohbetler yaptığını ve kendilerinin de çok şaşırdığını saklamayan oyuncu, bir anda mafya karakterden savcı karakterine dönmesi konusunda ise şöyle konuştu:

“Ben daha önce kötü roller oynadım, mafyatik işler. Bu sene tercihimde mafyatik şeyler oynamamak üzerineydi. Mafyadan direk savcıya geçiş biraz hızlı oldu. Çok şükür herhalde altından kalkabildik. Çalışmaya devam ediyorum.”

Savcı karakterini oluşturma konusunda hukuk bilgisi olan arkadaşlarından destek aldığını saklamayan oyuncu, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da ifade etti.