Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisiyle parlayan Pınar Deniz’den büyük yüzleşme çağrısı!

Yargı dizisiyle parlayan Pınar Deniz’den büyük yüzleşme çağrısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ismini Vatanım Sensin dizisinden hatırlayan ve sonraki sürecini yakından takip edenler, ne kadar büyük bir atılım yaptığını da biliyor. 1993 yılında Adana’da dünyaya gelen oyuncu, 2014 yılında setlere adımını attı.

Birbirinden farklı dizilerde tecrübeler kazanan oyuncunun asıl büyük çıkışı ise 2016 ile 2018 yılları arasında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi oldu. Yıldız karakteri ile hala hafızalarımızda olan Pınar Deniz, belki o zaman gençliğinin de etkisi ile oyunculuk konusunda bazı eksiklere sahipti. Ancak süreç içinde çok farklı roller ile büyük sorumluluklar üstlenen oyuncunun Yargı dizisiyle geldiği nokta, ne kadar büyük gelişim gösterdiğini de anlatıyor.

Yargı dizisiyle parlayan Pınar Deniz'den büyük yüzleşme çağrısı! 8

Aşk 101 dizisindeki Burcu karakteri ile de yurt dışında büyük çıkış yakalayan, Netflix’in ardından Disney Plus’ın da gözdesi olan ve bu platform ile özel anlaşma yapan Pınar Deniz’in fikirsel anlamda da kendini çok geliştirdiğini söylemek gerekiyor.

Elle Türkiye dergisindeki röportajında Pınar Deniz’in sözleri oldukça anlamlı. Hayatın değişimi üzerine kafa yorduğunu da bu sözleri ile gösteren oyuncu, şöyle diyor:

“Çok sevdiğim bir şarkı, gökyüzü dışında hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmeyeceğini söylüyor. Yaşadığım her duygu geçiyor ve geriye sadece yaşadığın o an ve hissi kalıyor.”

Yargı dizisiyle parlayan Pınar Deniz'den büyük yüzleşme çağrısı! 9

Aslında Pınar Deniz, yaşadığı duygular geçiyor olsa da o anın ve on an yaşanan hissin geride kaldığına vurgu yaparak, herkese yarını değil bugünü yaşamaları tavsiyesinde de bulunmuş oluyor.

Bu durum aslında birçok kişi için büyük bir yüzleşme. Özellikle de bugünleri bir kenara bırakıp da yarınlardan çok şey bekleyenlerin ne kadar çok şey kaçırdığının da bir yansıması…

Hayatının en dürüst ve en açık dönemini yaşadığını da röportajında aktaran oyuncu, “Hissetmediğim, olmak istemediğim yerde kalmayıp, ruhuma iyi gelen, iç sesimin bana peşinden gitmem gerektiğini söylediği şeylerin arkasından gidiyorum” diyerek özgür ruhunu da sergiliyor.