Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Hakim’den sonra, hukuk dizilerine bir yenisi ekleniyor!

Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Hakim’den sonra, hukuk dizilerine bir yenisi ekleniyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kimi zaman hastane-doktor temalı, kimi zaman polisiye türü ya da farklı türdeki diziler furya halinde ekranlara geliyor. Bir dizinin tutmasıyla birlikte başka kanallarda da benzer temalı konuların işlendiği diziler yayınlanıyor. Bu sezon Yargı dizisi ile başlayan ve mahkeme-hukuk-adliye savaşlarının hakim olduğu dizilerin ekranda hakimiyet kurmaya başlayacağı bir döneme giriliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı ile birlikte davaların çözüleceği, ilginç hikayelerin ve sürükleyici olayların merkezine alındığı yeni hukuk dizileri ardı ardına gelmeye başladı! Yargı’nın kazandığı başarının ardından, atv’nin de yine hukuk içerikli dizisi Hakim’in yayını için de günler sayılmaya başlandı.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan’ın rol aldıkları dizinin çalışmaları devam ediyor. ABD’de çok konuşulan Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim’de ayrıca genç kuşağın başarılı isimlerinden Burak Dakak ve İlayda Alişan da rol almakta.

Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Hakim'den sonra, hukuk dizilerine bir yenisi ekleniyor! 9

Limon Yapım imzalı Hakim’in yönetmenliğini Erkan Tunç üstleniyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışmasıyla beraber onu kurtarma çabasını ve vicdanına bunu anlatamaması konu alınıyor dizide. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi ancak tanıtımları dönmekte.

Bu arada Fox TV’nin başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’de de Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu’nu avukat rolünde izliyoruz. Dizi, ABD yapımı The Split’ten uyarlama. Kadın mücadelesi adına da özel bir içeriğe sahip olan dizi, yine ekranın hukuk temalı başarılı yapımlarından birisi.

Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Hakim'den sonra, hukuk dizilerine bir yenisi ekleniyor! 10

Fox TV’nin bir başka çok konuşulan dizisi Mahkum da yine mahkeme, cezaevi gibi konuları işleyerek bir hukuk dizisi niteliği taşımakta. Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum’da İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna başarılı bir performans sergiliyor.

İşte Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Hakim’in ardından yine bir ABD dizisinin yerli uyarlaması gündemde bu kez. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre, Limon Yapım’ın çekimlerini yapacağı yeni dizi, 2016 yılında HBO’da yayınlanan The Night Of dizisinin uyarlaması olacak.

Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Hakim'den sonra, hukuk dizilerine bir yenisi ekleniyor! 11

Ağırlıklı olarak mahkeme salonunda geçen bir hukuk dizisi olan The Night Of yayınlandığı dönemde hem çok ilgi görmüş hem de pek çok tartışmaya konu olmuştu. Başrollerini Hollywood’un en başarılı karakter oyuncularından John Turturro ve Pakistan kökenli oyuncu Riz Ahmet’in paylaştığı dizi,New York’ta yaşanan, karmaşık bir hikayeye sahip hayali bir cinayet davasının derinlemesine araştırıldığı sekiz bölümden oluşan mini bir diziydi.

Dizide, bir kızı öldürmekle suçlanan Nasir Khan (Riz Ahmed) isimli Pakistanlı bir vatandaşın soruşturma ve dava süreci işleniyordu. Ayrıca Asya kökenlilere önyargı ve ırkçılık gibi konulara da dikkat çekiliyordu.