Ana sayfa Sosyal Medya Yargı izleyicisi nefesini tuttu dün, saat 19:59’u bekledi! Beklediğine de değdi!

Yargı izleyicisi nefesini tuttu dün, saat 19:59’u bekledi! Beklediğine de değdi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisi izleyicileri dün sosyal medyada çok ilginç bir paylaşımla karşılaştı. Kanal D’nin sosyal medyada yaptığı bu gizemli paylaşımı Yargı’nın sosyal medya hesabından da yapılınca herkes paylaşımın Yargı ile ilgili olduğun anladı. Herkes nefesini tuttu saatin 19:59 olmasını bekledi. Doğrusu beklediğine de değdi.

Kanal D, 14 Nisan Çarşamba akşam saatleri civarı sosyal medya hesabında çok gizemli bir paylaşım yaptı. Görselin olmadığı bu paylaşımda “Her şey bir anda başlar. Saat 19:59’u bekle” deniliyor. Bunun üzerine izleyiciler sebebi anlaşılamayan bir şekilde aylar önce sona eren Hekimoğlu dizisiyle ilgili bir paylaşım yapılacağı tahminlerinde bulundu.

Aynı paylaşımı yaklaşık bir saat sonra Yargı dizisinin sosyal medya hesabından yapıldı. Ve böylece herkes meselenin Yargı dizisiyle olduğunu anladı. Ancak meselenin ne olduğunu anlayamadı. Bunun üzerine tahminler yağmaya başladı.

Kimileri diziden özel görüntüler geleceği tahmininde bulunurken kimileri de artık kötü habere tahamülleri kalmadığını, iyi bir haber beklediklerini dile getirdi. Kimileri de meraktan çatladığını belirterek açıklamanın bir an önce yapılmasını istedi. Şimdi herkes büyük bir heyecanla 19:59’da yapılacak açıklamayı beklemeye başladı.

Ve Kanal D’nin 19:59’daki paylaşımı yapıldığında herkesin yüzünü bir gülümseme kapladı. Çünkü bu paylaşımda aylar önce yaşanan Ilgaz ve Ceylin’in ilk karşılaşmalarının sahnesi paylaşıldı. Kimileri bu paylaşımı görünce hayal kırıklığı yaşadığını söylerken kimileri de o güzel günleri özlediklerini dile getirdi.

Yargı’nın 10 Nisan Pazar akşamı 28. bölümü yayınlanmıştı. Son bölümde Zafer cinayetiyle ilgili gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlarken dizinin kadersiz çifti Ilgaz ve Ceylin bir kez daha Yekta’nın oyununa gelmişti.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinde Ilgaz, Zafer cinayetiyle ilgili gerçekleri öğrenmiş ve kahrolmuştu. Ve bu durumu Ceylin’e anlatmak istiyordu. Ancak Ilgaz gerçekleri anlatamadan Ceylin Yekta’nın yönlendirmesiyle olay yerine gitti ve gerçekleri görmeye başladı.