Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı izleyicisinin sevgilisi Pars’ın göz damlalarının sırrı ortaya çıktı!

Yargı izleyicisinin sevgilisi Pars’ın göz damlalarının sırrı ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı işlerinden biri olarak kabul edilen Kanal D dizisi Yargı’nın en sevilen karakterlerinden biri olan Pars’ın neredeyse her bölümde gördüğümüz göz damlaları sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Hatta ortaya çok ilginç iddialar atılmıştı. Nihayet göz damlalarıyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Yargı’nın sert görünümünün altında vicdanlı bir kalp taşıyan, adaletten şaşmayan savcısı Pars resmen bir fenomene dönüştü. Pars’ın replikleri her yerde paylaşılıyor, karaktere özel sosyal medya hesapları açılıyor. Bu başarıda Pars’a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuktaki başarısı ve senarist Sema Ergenekon’un yazdığı başarılı replikler en büyük paya sahip.

Artık öyle bir noktaya geldi ki Pars, Yargı dizisinin en çok sevilen ve konuşulan karakteri haline geldi. Pars’ın doğal replikleri ve davranışları karakteri zirveye taşıdı. Pars’la ilgili çok dikkat çekici bir ayrıntı ise uzun süredir özellikle sosyal medyadaki yorumlarda tartışma konusuydu.

Yargı izleyicisinin sevgilisi Pars’ın göz damlalarının sırrı ortaya çıktı! 7

Bu ayrıntı neredeyse her bölümde gördüğümüz göz damlası sahnesiydi. Son derece doğal bir durum olan göz damlası damlatma sahnesinin bu kadar çok tekrarlanması izleyicinin garibine gitmiş ve ortaya birçok iddianın atılmasına sebep olmuştu.

Bu iddialardan en önemlisi Pars’ın kokain kullanıcısı olduğu yönündeydi. Bazı izleyiciler yaptıkları yorumlarda kokain kullananların gözlerinin çok kuruduğunu, Pars’ın sürekli gözüne damla damlatmasının da onun bir kokainman olduğuna işaret ettiğini belirtiyordu.

Ancak gerçek, Mehmet Yılmaz Ak’ın verdiği bir röportajda ortaya çıktı. Ak röportajda bir soruya verdiği yanıtta göz damlasının sırrını da anlattı ve şöyle dedi: “kSema Ergenekon gerçekten çok güzel sözler yazıyor. Mesela Pars’ı oynarken bu adam sürekli çalışıyordur, ekrana bakıyordur ben de insani bir şey katmayı severim karakterime… Yüzümüz kaşınabilir, gözümüze bir şey olabilir. Sema bunu tabi ki takipte ve biz buna bir hikaye yazalım dedi. Hemen altını doldurdu. Pars geceleri uyuyamadığı için göz kuruluğu yaşıyor ve göz damlası kullanması gerekiyor.”

Böylece Pars’ın göz damlasının arkasındaki sırrın kokain kullanmakla ilgili değil tamamen çok çalışmakla ilgili olduğu da ortaya çıkmış oldu.