Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da bir ayrılık daha yaşandı. Avukat Seda’yı canlandıran Nergis Öztürk diziye veda etti!..

Yargı’da bir ayrılık daha yaşandı. Avukat Seda’yı canlandıran Nergis Öztürk diziye veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Yargı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde bir ayrılık yaşandı. Diziye ‘Avukat Seda’ karakteriyle katılan yetenekli oyuncu Nergis Öztürk dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde hikayeye veda etti.

Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı, dün akşam 12. bölümüyle ekrana geldi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde Avukat Seda’nın kızı ile konuşması ve yakında İzmir’e gelecek olmasının haberini kızına vermesi, ‘Nergis Öztürk diziden ayrılıyor mu?’ sorularını gündeme getirdi.

Birçok izleyici yapılan telefon konuşmasını Nergis Öztürk’ün diziden ayrılacağı yönünden yorumladı. Dizinin son sahnesinde Avukat Seda, Ilgaz’ın dedesi Merdan Kaya ile konuşmasında Yekta Tilmen ile ilişkisini öğrendiğini anlatıp ona gözdağı verdi ve arabasına binerek uzaklaştı.

İzleyicilerin tahminleri doğru çıktı. Nergis Öztürk instagram hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda etti. Karakterinin fotoğrafını paylaşan oyuncu altına; “SEDA. Kamera arkası ve önünde çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizinle çalışmak büyük keyifti” yazdı.

Yargı'da bir ayrılık daha yaşandı. Avukat Seda'yı canlandıran Nergis Öztürk diziye veda etti!.. 8

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon da Nergis Öztürk’e, instagram hesabından yaptığı paylaşıma “Okul arkadaşım, yeteneğine duruşuna hayran olduğum. İlk kez kesişti yolumuz ama son değil. Kattığın her değer için emeğine sağlık” yazarak veda etti. ’

Yargı'da bir ayrılık daha yaşandı. Avukat Seda'yı canlandıran Nergis Öztürk diziye veda etti!.. 9

Yetenekli oyuncu Nergis Öztürk, hikayede Engin’in ifşa olmasından sonra, Engin karakterinin teyzesi olarak girdiği Yargı dizisine oyunculuğuyla damga vurdu. ‘Seda’ karakterininin ayrılığı Nergis Öztürk hayranlarını da üzdü.