Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da Ilgaz yeniden savcı mı oldu? Haberi alan izleyici mutluluktan uçtu!

Yargı’da Ilgaz yeniden savcı mı oldu? Haberi alan izleyici mutluluktan uçtu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her pazar akşamı milyonları ekrana kitleyen dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınladı. Tanıtım yine sürprizlerle dolu. Ancak izleyiciyi en çok sevindiren Ilgaz’ın yeniden savcılığa dönmesi oldu.

6 Mart Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek Yargı dizisinde yine büyük sürprizler var. Yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Fragmandaki güzel haberlerden biri Yekta Tilmen’in tutuklu yargılanmak üzere hapse girmesi. Ancak bir güzel gelişme daha var ki izleyicileri resmen havaya uçurdu.

Tanıtımda açıkça belirtilmese de görüntülerden Ilgaz’ın yeniden savcılığa döndüğü anlaşılıyor. Gerçeği bölümü izlerken göreceğiz ancak Ilgaz’ın yeniden savcılık görevine döndüğünü kabul eden izleyici çok mutlu oldu.

Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz Kaya, Pınar Deniz tarafından canlandırılan sevdiği kadın Ceylin için savcılıktan vazgeçerek avukatlığa dönüş yapmıştı. Ancak izleyici ilk bölümden itibaren savcı görmeye alıştığı ve bu göreve çok yakıştırdığı Ilgaz’ı avukat olarak bir türlü kabul edememişti. İzleyiciler Ilgaz’ın karizmasısının sarsıldığını düşünüyordu.

Yargı’da Ilgaz yeniden savcı mı oldu? Haberi alan izleyici mutluluktan uçtu! 10 Yargı’da Ilgaz yeniden savcı mı oldu? Haberi alan izleyici mutluluktan uçtu! 11 Yargı’da Ilgaz yeniden savcı mı oldu? Haberi alan izleyici mutluluktan uçtu! 12 Yargı’da Ilgaz yeniden savcı mı oldu? Haberi alan izleyici mutluluktan uçtu! 13

Ancak tanıtımda Ilgaz yenide savcılığa dönmüş gibi görünüyor. Eğer bu doğruysa son zamanlarda hikayenin sıkıcılığından şikayet eden izleyici Yargı’ya yeniden sarılacaktır. Çünkü Ilgaz ve Ceylin’in avukat ve savcı olarak diyalogları izleyicinin heyecanını artırıyordu.

Bu arada tanıtımda Ceylin’in Ilgaz’dan bir şey sakladığını görüyoruz. Ancak ne sakladığı anlaşılmıyor. Tanıtımın son sahnesinde Ilgaz ve Eren sırrın ne olduğunu öğreniyor ve çok şaşırıyor.

Yargı yeni bölümüyle 6 Mart Pazar akşamı Kanal D ekranında.