Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da yine fırtınalı günler var! Ilgaz ve Ceylin yine Yekta’nın oyununa geldi!

Yargı’da yine fırtınalı günler var! Ilgaz ve Ceylin yine Yekta’nın oyununa geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin her pazar akşamı izleyiciyi ekrana kitleyen dizisi Yargı dün akşam 28. bölümüyle ekrana geldi. Zafer cinayetiyle ilgili gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlarken dizinin kadersiz çifti Ilgaz ve Ceylin bir kez daha Yekta’nın oyununa geldi.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinde Ilgaz, Zafer cinayetiyle ilgili gerçekleri öğrenmiş ve kahrolmuştu. Ve bu durumu Ceylin’e anlatmak istiyordu. Ancak Ilgaz gerçekleri anlatamadan Ceylin Yekta’nın yönlendirmesiyle olay yerine gitti ve gerçekleri görmeye başladı. Yani Yargı dizisinin kadersiz çifti Ceylin ve Ilgaz bir kez daha Yekta’nın oyununa geldi.

Bu gelişme elbette Ceylin ve Ilgaz’ın bir araya gelememesine üzülen Ceylin ve Ilgaz çifti hayranlarını da çok üzdü. İzleyiciler tepkilerini sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla dile getirdi. Sosyal medyadaki tartışmanın ana konusu ise Ceylin’in gerçekleri Ilgaz’dan duysaydı durum değişir miydi sorusunun yanıtı oldu.

Bir izleyici Ceylin’in, Ilgaz’ın karakterinden şüphe etmemesi gerektiğine dikkat çekti ve şöyle yazdı: “Ilgaz’ın durumu izah etmesi daha kolay olurdu. Şimdi biraz daha fazla uğraşacak derdini anlatabilmek için. Ama şu da var ki Ceylin Ilgaz’ın karakterinden küçücük bile şüphe ederse onu hiç tanımamış demektir. Yeni bölüm üzülmeli, delirmeli olacak belli. Hadi hayırlısı”

Yargı’da yine fırtınalı günler var! Ilgaz ve Ceylin yine Yekta’nın oyununa geldi! 9

Bir başka izleyici ise eleştiri oklarını Ceylin’e yöneltti. Bu izleyiciye göre Ilgaz’ın gerçekleri açıklamayamamasının sebebi Ceylin’di. İzleyici yorumunda “Ya Ilgaz eve geldi ve tüm akşam ağlamaklı haldeydi. Normal bir çift eşinde bir terslik olduğunu anlar. Ceylin niye aldırmaz gibi davrandı belli ki adamın öyle ya da böyle bir derdi var. Bu neyin bencilliği? Niye sormuyor? Evi mi beğenmedin falan şımarık tavırlar.”

Yargı’da yine fırtınalı günler var! Ilgaz ve Ceylin yine Yekta’nın oyununa geldi! 10

Bir diğer izleyiciye göre ise senarist Ceylin’in zekasına hakaret ediyor. Zira bu izleyiciye göre Ceylin, Ilgaz’a inanmayacak kadar akılsız olamaz. Bu izleyicide yorumunda “Ceylin Çınar’ı korumak için hırkayı saklamaya çalışırken cezasını çekecek diyen adam şimdi kardeşini kaçırmayı planlıyor -çünkü Yekta öyle söyledi- ve Ceylin de buna inanacak mı? Ndjdjdmmcm senaryo ekibi Ceylin’in zekasına hakaret etmiş.”

Yargı’da yine fırtınalı günler var! Ilgaz ve Ceylin yine Yekta’nın oyununa geldi! 11

Yargı’nın 28. bölümü yine izleyiciyi büyük merakta bırakacak halde bitti. Dolayısıyla Ceylin’in Ilgaz’a inanıp inanmayacağını önümüzdeki pazar akşamı yayınlanacak 29. bölümde öğreneceğiz.