Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı’daki rolü biten Başak Gümülcinelioğlu için yeni sezon yeni fırsatlar getirdi!

Yargı’daki rolü biten Başak Gümülcinelioğlu için yeni sezon yeni fırsatlar getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, kariyer basamaklarını bir bir tırmanırken, çok başarılı projelerde yer alarak da göz önünde olmayı sürdürüyor. Popülerliği son birkaç yılda hızla artan oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarının beğenisini kazanmayı sürdürüyor.

Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yer almayı sürdüren Başak Gümülcinelioğlu, en son Yargı dizisinde Neva karakteri ile adeta iz bıraktı. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2018 yılında setlere adım atmıştı. Kendisini popüler hale getiren Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, ardından da Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizide Çağla karakteri ile yer aldı.

Yargı'daki rolü biten Başak Gümülcinelioğlu için yeni sezon yeni fırsatlar getirdi! 43

Başak Gümülcinelioğlu’nun kariyer zıplaması yaşadığı proje ise Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi oldu. Genç oyuncu, Pırıl karakteri ile büyük bir başarı kazandı ve milyonlarca da dizi izleyicisinin dikkatini çekti. Şimdilerde yapımcıların en çok teklif yaptığı kadın oyunculardan birisi haline gelen Başak Gümülcinelioğlu, Yargı dizisinin ilk sezonunda da Neva karakteri ile adeta iz bıraktı.

Yargı dizisinde Neva karakterinin hikayesi bittiği için ayrılan oyuncuya yeni teklifler gelmeye başladı. Yapımcıların projelerine kazandırmayı amaçladığı oyuncu ise gelen teklifleri değerlendiriyor ve yakında yeni sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkmaya da istekli görünüyor.

Oyuncu son 5 yıllık süreçte dikkat çeken rollerde yer aldığı için yine hikayesi içine sinen ve güçlü bir yapım ile izleyicilerin karşısına çıkmayı hedefliyor.