Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz tatile çıktı. Oyuncunun tatil arkadaşı hayranlarını mest etti!..

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz tatile çıktı. Oyuncunun tatil arkadaşı hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Etkili hikayesi ve güçlü oyunculuk performanslarıyla milyonları ekran başına toplamayı başaran Yargı dizisinin sevilen oyuncusu Pınar Deniz’in hayranları oyuncunun yaz mevsimini çok sevdiğini biliyor.

Sosyal medyadan sık sık yaza olan özlemini anlatan paylaşımlarda bulunan oyuncu, havaların güzelleşmesini fırsat bilip tatile çıktı.

Oyuncuya tatilinde köpeği Kuzu’da eşlik etti. İnstagram hesabından tatil görüntülerini takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, fotoğraflara, ‘Kuzu ile ilk tatilimize çıkmışızdır. Çantamın fermuarı hep açıktır çünkü serseri serbest stilim’ notunu düştü.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz tatile çıktı. Oyuncunun tatil arkadaşı hayranlarını mest etti!.. 8

Güzel oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizisi ile kariyerinde sıçrama yaşadı. Dizide başarıyla canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle çok daha tanınır hale gelen oyuncu için Yargı dizisi aynı zamanda yeni reklam anlaşmalarının kapısını da araladı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz tatile çıktı. Oyuncunun tatil arkadaşı hayranlarını mest etti!.. 9

Sosyal medyada köpeğiyle pozlarını da sık sık paylaşan ünlü oyuncunun hayvan sevgisi de hayranlarını mest ediyor.  Oyuncunun tatil fotoğrafları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı. Pek çok hayranı oyuncuya ‘İyi tatiller’ dileğinde bulundu.

Yargı dizisindeki performansı ve sonrasında aldığı reklam teklifleri ile kariyerinin en iyi günlerini yaşayan Pınar Deniz, tamamen Türk üretimi olan Yargı dizisinin yurt dışında da gösterilmeye başlamasıyla geniş bir kitle tarafından da tanınır hale geldi.

Çarpıcı hikayesiyle izleyiciyi kendine bağımlı hale getiren Yargı kısa bir süre önce dünyaya açılmıştı. Başarılı dizi şimdi de Yunanistan’da yayınlanacak.