Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’i takipçileri hangi dünyaca ünlü modele benzetti?

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’i takipçileri hangi dünyaca ünlü modele benzetti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitleyen Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile baş rolü paylaşan Pınar Deniz kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor desek yalan olmaz.

Yargı’da canlandırdığı gözü kara, azimli ve bir o kadar da duygusal ‘Avukat Ceylin’ karakteriyle büyük bir kitlenin beğenisini kazanan Pınar Deniz 2014 yılında Sil Baştan dizisiyle başladığı kariyer yolculuğunda yine Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle sıçrama yaşamıştı.

Şimdi de  Yargı dizisinde tecrübelerini ortaya koyan bir Pınar Deniz, son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi konumuna geldi. Durum böyle olunca oyuncunun her yaptığı da gündem oluyor.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'i takipçileri hangi dünyaca ünlü modele benzetti? 7

Instagram’da 2 milyon takipçisi bulunan oyuncu son paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum aldı. Oyuncunun, ‘Adaları severim’ yazarak paylaştığı fotoğrafına, bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Yiğit Kirazcı da kayıtsız kalamadı ve ateş emojisi bıraktı.

Pınar Deniz de sevgilisine ‘Sana kalp’ yazarak yanıt verdi. Çiftin sosyal medyadaki  flörtü takipçilerini mest etti. Öte yandan bir takipçisinin Pınar Deniz’i dünyaca ünlü model Bella Hadid’e benzetmesi ise dikkatlerden kaçmadı.