Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in doğum gününde sevgilisinden romantik kutlama!

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in doğum gününde sevgilisinden romantik kutlama!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Pınar Deniz, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle adeta ekranlara damga vuruyor. Gözü pek, hırslı ve idealist bir avukat olan ‘Ceylin’ karakteri şüphesiz oyuncunun hayatında bir dönüm noktası oldu.

4 Kasım 1993 doğumlu oyuncu bugün 29 yaşına bastı. Oyuncu, örnek bir davranışa imza atarak doğum gününü Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı. Pınar Deniz instagram’dan yaptığı paylaşıma şunları yazdı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in doğum gününde sevgilisinden romantik kutlama! 8

“Merhabalar, 4 Kasım benim doğum günüm. Yeni yaşım, bu sene yine ve yeniden güzellikler ile gelsin diliyorum. Sizlerden, iyilik yapıp birlikte iyileşmek için bana yardım etmenizi istiyorum.@iyilikpaylas platformu üzerinden @kansersizyasam için kampanya açıp doğum günümü bağışladım. Bana hediye olarak göndereceğiniz destekler sayesinde güldürebileceğimiz çocuklar için; şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum. Bağış linki Bio’mda. Sevgiler…”

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in doğum gününde sevgilisinden romantik kutlama! 9

Meslektaşı Yiğit Kirazcı ile mutlu bir beraberliği olan Pınar Deniz’in doğum gününde oyuncu sevgilisi de instagram hesabından romantik bir paylaşım yaptı. Sevgilisini öptüğü bir fotoğraflarını paylaşan Yiğit Kirazcı, ‘İyi ki doğdun bebek’ yazdı.

Kısa bir süre önce verdiği röportajda ilişkisi hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Pınar Deniz;  “Her şey yolunda. Onunlayken kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum. İkimizin de projesi olduğu için eskisi kadar beraber olamıyoruz, birbirimizi özlüyoruz tabii ama aynı işi yaptığımız için birbirimize anlayışla yaklaşıyoruz ikimiz de. Sabahları beni işime uğurlaması, kendimi güvende hissettiriyor çünkü döndüğümde yine onunla olacağımı biliyorum” şeklinde konuşmuştu.