Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı’nın çok sevilen savcısı Pars’ın hiç bilmediğiniz bir özelliği var!

Yargı’nın çok sevilen savcısı Pars’ın hiç bilmediğiniz bir özelliği var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin bu sezon en başarılı işi olarak kabul edilen Yargı dizisinin çok sevilen savcısı Pars tam anlamıyla bir fenomene dönüştü. Karakteri canlandıran Mehmet Yılmaz Ak da başarısıyla bu sezonun yıldızı en çok parlayan isimlerinden biri oldu. Mehmet Yılmaz Ak, hiç kimsenin bilmediği bir özelliğini paylaştı.

Son derece hırslı ve sert olan ancak bir o kadar merhametli bir kalp taşıyan Pars, Yargı’nın en çok sevilen karakterine dönüştü. Öyle ki bazı bölümlerde dizinin baş karakterleri olan Ceylin ve Ilgaz bile onun gölgesinde kalıyor.

Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuktaki ustalığı ve senarist Sema Ergenekon’un yazdığı zekice replikler karakteri başarıya unsurlar oldu. Mehmet Yılmaz Ak bir süre önce Kanal D muhabirini sorularını yanıtladı. Ak röportajda kendisiyle ilgili hiç bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

Yargı’nın çok sevilen savcısı Pars’ın hiç bilmediğiniz bir özelliği var! 7

Mehmet Yılmaz Ak röportajında özel hayatında resim yapmaya çok meraklı olduğunu söyledi. Pandemi dönemindeki karantina sürecinde resime merak saldığını söyleyen Mehmet Yılmaz Ak şöyle devam etti:

“Geceleri uyuyamadığım zamanlarda video açıp izlerdim. Bob Ross videolarını tekrardan izleyeyim bir nostalji olsun derken yirmi otuz bölüm falan izledim. Sonra gaza geldim ve ben bu şeyleri yaparım dedim. Denedim gerçekten yapabiliyormuşum. Sonra resme merak sardım ve dijital resimler üretmeye başladım. Ondan sonra akrilik çalışıyorum, yağlı boya çalışıyorum. Hayal dünyamdaki şeyleri resmediyorum. Bundan da keyif alıyorum.”

Mehmet Yılmaz Ak bugüne kadar 30’a yakın dijital eser ortaya çıkardığını ve bunları akriliğe aktarmak istediğini belirtti. Ak bir gün sergi açabileceğinin de işaretini verdi.