Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın komiser Eren’i Uğur Aslan bir hareketiyle yürekleri ısıttı!..

Yargı’nın komiser Eren’i Uğur Aslan bir hareketiyle yürekleri ısıttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Komiser Eren’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Uğur Aslan, Bursa’ya giderek çocuklara oyuncak dağıttı.

‘Oyuncaksız Çocuk Kalmasın’  projesi kapsamında çocuklarla bir araya gelen oyuncu, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

“Çocuklar hep gülsün. Evde kullanmadığınız oyuncaklarınızı kargo bedelsiz gönderin. Oyuncağı olmayan çocuklarımızla paylaşalım ne dersiniz?” çağrısında bulundu.

Çocukların Muhsin Abisi olarak bilinen Muhsin Şaşmaz ile birlikte Bursa’ya giden oyuncu, Panayır Köyü’ndeki çocuklarla bir araya geldi ve onlara götürdükleri oyuncakları verdi.

Projeyle ilgili paylaşımları sosyal medya hesaplarından yaparak sürekli destek olan Uğur Aslan, her köye kendi imkanlarınca oyuncak göndermeyi ihmal etmiyor.

Yargı'nın komiser Eren'i Uğur Aslan bir hareketiyle yürekleri ısıttı!.. 8

Bursalı minik çocukları sevindiren oyuncu gerçekleştirdiği bu organizasyon ile kış aylarında hem çocukların hem de hayranlarının içini ısıttı. Şimdiye kadar 400 köye ulaşan proje bağış olarak sadece oyuncak kabul ediyor. Bu anlamlı projeye destek olmak isteyen ünlü oyuncu köydeki çocuklara kendi elleriyle tek tek oyuncak dağıttı

Yargı'nın komiser Eren'i Uğur Aslan bir hareketiyle yürekleri ısıttı!.. 9

Projeyle ilgili paylaşımları sosyal medya hesaplarından yaparak sürekli destek olan Uğur Aslan, her köye kendi imkanlarınca oyuncak göndermeyi ihmal etmiyor.