Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın Osman’ı, herkesin aklındaki o soruyu senarist Sema Ergenekon’a sordu! Ilgaz öldü mü?

Yargı’nın Osman’ı, herkesin aklındaki o soruyu senarist Sema Ergenekon’a sordu! Ilgaz öldü mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yargı dizisi, 34. bölümüyle geçtiğimiz hafta yaz arası verdi. Sezon finalini izleyenler büyük bir şok içinde kaldı. Senaristin sezonun son bölümünde bir sürpriz hazırladığı biliniyordu ancak pek de tahmin edilmeyen bir gelişmem yaşandı!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları diziyi izleyenlerin kafasında şimdi ‘Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?” sorusu yer alıyor. 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan sezon finalinden sonra Eylül sezonuna kadar izleyiciyi zor bir süreç bekliyor!

Bu sorunun yanıtını şimdiden almak pek mümkün değil. Ancak yine de Ceylin’in elinde kanlı bıçak, üstü başı kan içinde Eren tarafından yakalanıp önce Adli Tıp’a sonra da Emniyet’e götürülmesi ile birlikte 6 ay sonra yaşanacakları bir kaç haftadır izliyordu dizinin takipçileri.

Bölüm sonlarında yayınlanan kısa sahneler ‘6 ay sonra’ ibaresiyle ekranlara getirilmekteydi. Ceylin’in kimi ve neden öldürdüğü büyük merak konusuydu. Sezon finalinde bu sorulardan biri yanıtını buldu! Ölen kişi Ilgaz’dı! Ceylin’in neden Ilgaz’ı öldürdüğü ise ikinci sezonda anlatılacak.

Yargı'nın Osman'ı, herkesin aklındaki o soruyu senarist Sema Ergenekon'a sordu! Ilgaz öldü mü? 67

Fakat izleyici, dizinin nereden başlayacağını bilmediği için şimdiden Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrılma ihtimalini konuşuyor. Ay Yapım imzalı dizinin senaristi Sema Ergenekon’un hikayeyi nasıl kurguladığını bekleyip göreceğiz ancak Urgancıoğlu’nun ikinci sezonda dizide olmama ihtimali uzak duruyor.

Büyük ihtimalle o 6 ay içinde neler yaşandığını izleyeceğiz ikinci sezonda. Böylelikle sonradan ne olacağını bilerek ancak nedenini sezon boyunca izleyerek göreceğiz. Tahminler bu yönde. Böylesine başarılı bir dizinin birbiriyle son derece uyumlu başrollerinden birinin gitmesinin pek de söz konusu olmadığı tahmin edilebilir.

Yargı'nın Osman'ı, herkesin aklındaki o soruyu senarist Sema Ergenekon'a sordu! Ilgaz öldü mü? 68

Yine de “Ilgaz öldü mü?” sorusu kafaları karıştırmaya devam ediyor. Bu durumu tiye alan dizinin Osman’ı Onur Özaydın, adeta milyonlarca izleyicinin sözcüsü olmuş ve esprili bir şekilde herkesin aklındaki soruyu Sema Ergenekon’a sosyal medyadan iletmiş.

Oyuncu, Instagram hesabından efektlerle yaşlandırılmış görüntüsünü yayınlayarak adeta duygulara tercüman oldu! Esprili söylemi ve görüntüsü ile “‘Ilgaz gerçekten öldü mü?’ sorularıyla geçecek bir yaz sonrası ben” notunu düşerek senarist Sama Ergenekon’u etiketledi.

Yargı'nın Osman'ı, herkesin aklındaki o soruyu senarist Sema Ergenekon'a sordu! Ilgaz öldü mü? 69

Kahkaha attıran bu paylaşımı kendi sayfasında yayınlayan Sema Ergenekon, bir yorum yapmadı ancak Onur Özaydın’ın paylaşımına kahkaha atan kadın emojisi eklemekle yetindi.