Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın hiç bilmediğiniz bir özelliği ortaya çıktı!..

Yargı’nın Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın hiç bilmediğiniz bir özelliği ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Pars’ karakteriyle kariyerinde adeta sıçrama yaşayan ve performansıyla beğeni toplayan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak pandemiyle birlikte hobilerine bir yenisini daha ekledi.

Bugüne kadar özel tiyatrolarda birçok kez sahneye çıkan ve pek çok dizide rol alan tiyatro kökenli oyuncu, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde başarıyla canlandırdığı Pars’ karakteriyle popülerliğini fazlasıyla artırdı. Oyuncu Yargı dizisindeki karakteriyle bugüne kadar canlandırdığı bütün rolleri unutturdu desek yalan olmaz.

Bu zamana kadar hep kötü karakterleri canlandıran Mehmet Yılmaz Ak Magazin D’ye verdiği röportajda Yargı dizisinde bu durumun değiştiğine dikkat çekerek, “Yargı benim için daha kuşe bir iş oldu. Pars, antagonist (asıl karakterin zıttı) bir karakter. O yüzden çok keyifli onu oynaması…” açıklamasını yaptı.

Yargı'nın Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın hiç bilmediğiniz bir özelliği ortaya çıktı!.. 7

Yeteneğiyle ekranlara damga vuran Mehmet Yılmaz Ak, boş zamanlarını resim yaparak değerlendiriyor. Pandemiyle birlikte resme başladığını söyleyen oyuncu, “Bob Ross video’larını tekrar izleyeyim derken, gaza geldim. Sonra resme merak sardım ve dijital resimler üretmeye başladım. Akrilik ve yağlı boya çalışıyorum. Hayal dünyamdaki şeyleri resmediyorum” şeklinde konuştu.