Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın reytingleri düştü Pınar Deniz ne mesaj verdi?

Yargı’nın reytingleri düştü Pınar Deniz ne mesaj verdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları ekranda reyting rekabeti oldukça sert geçiyor. Yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan Yargı dizisi hikayesi ve güçlü oyunculuk performanslarıyla izleyiciyi kısa sürede avucunun içine aldı.

İlk bölümlerinde itibaren reytinglerde çok iyi bir grafik sergileyen dizi henüz yeni başlamasına rağmen birinci gelmesiyle adından söz ettirdi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in baş rolünü üstlendiği Yargı bu hafta yayınlanan bölümüyle yine çok iyi sonuçlar elde etti ancak TRT1’deki rakibi Teşkilat karşısında bu hafta yenik düştü.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle Teşkilat dizisini geride bırakarak AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliğe yerleşen Yargı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle aynı grafiği devam ettiremedi.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin baş rolünde yer aldığı TRT1’in iddialı dizisi Teşkilat dün akşam yayınlanan 23. bölümüyle Tüm kişilerde ve AB kategorilerinde birinci oldu. ABC1’de küçük farkla önde yer alan Yargı ise haftayı tek birincilikle tamamladı.

Yargı'nın reytingleri düştü Pınar Deniz ne mesaj verdi? 8

Reyting sonuçları üzerine instagram hesabından yukarıdaki paylaşımı yapan Pınar Deniz izleyiciye ‘Artarak çoğalsın’ mesajı verdi.

Teşkilat dizisinde ‘Zehra’ rolü ile başarılı bir grafik sergileyen Deniz Baysal ise instagram hesabından yaptığı aşağıdaki paylaşımla izleyiciye teşekkür etti.

Yargı'nın reytingleri düştü Pınar Deniz ne mesaj verdi? 9

Gerek hikayeleri gerekse oyunculuk performanslarıyla sadık bir izleyici kitlesine sahip Teşkilat ve Yargı dizilerinin rekabetinde önümüzde ki haftalarda neler yaşanacağı merak konusu oldu.