Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın stilini gören hayranları şaşırdı!..

Yargı’nın savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın stilini gören hayranları şaşırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranına kilitleyen Yargı dizisi hikayesiyle olduğu kadar oyunculuk performanslarıyla da adından söz ettiriyor. Dizide ‘Savcı Pars’ karakterini başarıyla canlandıran yetenekli oyuncu Mehmet Yılmaz Ak her bölümde övgüye değer bir performans ortaya koyuyor.

Mehmet Yılmaz Ak’ın başarıyla canlandırdığı Pars karakteri şüphesiz dizinin en çok sevilen karakterlerinden birisi. Öyle ki sadece Pars için Yargı dizisini izleyenler bile var. Sosyal medya yapılan yorumlarda oyuncunun hayranları sık sık oyuncuyu çok sevdiklerine dile getiriyorlar.

Mehmet Yılmaz Ak sosyal medyayı çok aktif olarak kullanmasa da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla hayranlarını şaşırtıyor. Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımındaki stili de konuşulacak türden.

Yargı'nın savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın stilini gören hayranları şaşırdı!.. 7

Oyuncuyu Yargı dizisinde sürekli takım elbise ile görmeye alışkın olan hayranlarını bu poz oldukça şaşırttı. Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaşımı kısa sürede yüzlerce yorum aldı.

Bazı hayranları, ‘Yakıyorsunuz ortalığı savcım’, ‘Savcım dizideki komik yorumlarınız çok iyi bayılıyorum’ gibi yorumlarda bulunurken, bazı hayranları ise takım elbisenin oyuncuyu daha yaşlı gösterdiğine dikkat çekti.

İzleyiciler Pars’a olan sevgilerini sürekli dile getiriyor ve Pars karakterinin bu kadar başarılı olmasında en büyük payın oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı olduğunu ifade ediyorlar.

Ancak usta oyuncu bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un da büyük payı olduğuna dikkat çekiyor. Mehmet Yılmaz Ak kısa süre önce verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

“Sema Ergenekon gerçekten çok güzel sözler yazıyor. Mesela Pars’ı oynarken bu adam sürekli çalışıyordur, ekrana bakıyordur bende insani bir şey katmayı severim karakterime… yüzümüz kaşınabilir, gözümüze bir şey olabilir. Sema bunu tabi ki takipte ve biz buna bir hikaye yazalım dedi. Hemen altını doldurdu. Pars geceleri uyuyamadığı için göz kuruluğu yaşıyor ve göz damlası kullanması gerekiyor. Bu durum tamamen kolektif bir şey oluyor.”