Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, her bölümde verdiği mesajlarla takdirleri topluyor!

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, her bölümde verdiği mesajlarla takdirleri topluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en başarılı işi olarak kabul edilen Yargı, dün akşam yine tansiyonları yükselten bir bölümle ekrana geldi. Ön plandaki hukuk ve polisiye hikayenin altında izleyiciye çok anlamlı mesajlar da veren dizinin senaristi Sema Ergenekon yine takdirleri topladı.

Tüm heyecanıyla devam eden Yargı dizisinin izleyicileri dün akşam Niyazi’nin ölümüyle sarsıldı. Maddi açıdan zor durumda olduğu için suçlulara yardım etmek zorunda kalan Niyazi izleyicilerin merhametini de kazanmıştı. Ancak dün akşamki bölümde suçu ortaya çıkan Niyazi hapise girmektense ölmeyi tercih etti. Tam yakalanacağı sırada kendini bir kamyonun önüne atan Niyazi hayatını kaybetti. Böylece katilin kim olduğu sorusunun yanıtına çok yaklaşılmışken tüm beklentiler suya düştü.

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, her bölümde verdiği mesajlarla takdirleri topluyor! 27

Yargı, bir hukuk ve polisiye dizisi. Ancak bu hikayenin ardından toplumun hassas noktalarına parmak basan mesajlar vermekten de geri kalmıyor. Dizinin senaristi Sema Ergenekon her bölümde verdiği satır altı mesajlarla izleyicinin takdirini toplamaya devam ediyor.

Önceki bölümlerde dayak yiyen bir kadını kurtarmak isterken kazara cinayet işleyen Kadir Şeker olayını gündeme getiren Sema Ergenekon, bu hareketiyle çok olumlu tepki almıştı. Ergenekon devam eden bölümlerde atanamayan öğretmenler sorununa dikkat çekti.

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, her bölümde verdiği mesajlarla takdirleri topluyor! 28 Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, her bölümde verdiği mesajlarla takdirleri topluyor! 29

Bir önceki hafta, Atatürk sevgisine dikkat çeken mesajıyla yine takdirleri toplayan Sema Ergenekon dün akşamki bölümüyle epilepsi hastalarının hayatlarındaki zorluklara, senaryo gereği bu hastalığı yakalanan Savcı Pars üzerinden dikkat çekti. Bu ayrıntı epilepsi hastalarının gözünden kaçmadı.

Bu arada Yargı’nın dün akşam yayınlanan 20. bölümü yine reytinglerde büyük başarı elde etti. AB ve ABC1 gruplarında birincilik çift haneli reytinglerle gelen Yargı, tüm kişiler kategorisinde Survivor’ın ardından ikincilik elde etti ve en büyük rakibi Teşkilat’ı geride bırakmayı başardı.