Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın senaristinden, dizinin Yunan uyarlamasına sürpriz mesaj!

Yargı’nın senaristinden, dizinin Yunan uyarlamasına sürpriz mesaj!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başarılı senaryoları ile pek çok diziye imza atan bir isim Sema Ergenekon. Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın da senaryosunu yazmakta. Ergenekon, dizideki birbirinden ilginç gelişmelerle her hafta izleyiciyi tahmin sınırlarının ötesine taşırken, yeni sezonda da yine bambaşka sürprizler hazırladığını yaz boyunca yaptığı paylaşımlarla gösterdi.

Ergenekon’un yaptığı paylaşımlarla birlikte dizinin sezonda izleyiciyi tepetaklak edeceği de senaryoyu okuyan ekipten bazı kişilerin mesajlarına yansımıştı. İzleyiciyi heyecanlandıran bu açıklamalarla birlikte geçtiğimiz günlerde tüm oyuncu ekibi okuma provalarında bir araya gelmiş ve toplu bir poz vermişlerdi.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizi, aynı zamanda yerli ve orijinal bir yapım olarak başka ülkelerde de dikkatleri çekmekte. Aynı zamanda dizinin Yunanistan’daki uyarlaması da yine bir büyük başarıyı ortaya koymakta.

Yargı'nın senaristinden, dizinin Yunan uyarlamasına sürpriz mesaj! 10

Yargı’nın Yunan versiyonunun çekimleri yaz sezonunda başlamıştı. Çekimlere bizzat dizinin yönetmeni Ali Bilgin de giderek sette Yunanlı yönetmen ve oyuncularla bir araya gelmişti. Bu güzel ve sürpriz buluşmayı Sema Ergenekon da instagram hesabından paylaşmıştı.

Yargı'nın senaristinden, dizinin Yunan uyarlamasına sürpriz mesaj! 11

Ülkemiz ve dizi sektörümüz adına da gurur verici bir başarıya imza atan Yargı, Yunan uyarlaması ile de merak konusu olmuştu. Dizinin Yunan uyarlamasında karakterlerin tipleri, kıyafetlerinin bile orijinaline benzetilmeye çalıştığı görülmekteydi.

Yargı'nın senaristinden, dizinin Yunan uyarlamasına sürpriz mesaj! 12

Eylül ayında yayınlanacağı söylenen ve Pagidevmenoi ismiyle lanse edilen dizinin ilk bölüm yayınını Sema Ergenekon duyurdu. Ünlü senarist “Komşu da ‘Yargı’ dağıtıyor” notu ile Yunanlı ekibe selam gönderirken, takipçileriyle de paylaşmış oldu durumu…

Yargı'nın senaristinden, dizinin Yunan uyarlamasına sürpriz mesaj! 13