Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın senaristinden heyecanlandıran paylaşımlar; Katil belli oluyor mu?

Yargı’nın senaristinden heyecanlandıran paylaşımlar; Katil belli oluyor mu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmaya devam eden Yargı dizisi önemli bir çıkışa imzasını attı. Ay Yapım imzalı dizi yeni sezonun en iyi yapımları arasında yer alıyor.

Hikayesi de çok beğenilen dizi, ünlü senarist Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü. Dizinin baş rollerinde yer alan Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu da rollerini başarıyla canlandırarak başarının en büyük pay sahipleri oldu.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisini birbirine çok yakıştıran izleyiciler, hikayedeki rollerini de başarıyla canlandırdıklarını düşünüyor. Dizi her geçen hafta daha da iyi bir hikaye sunumu sergiliyor ve merak dozu her bölüm de daha da artıyor.

Yargı’da ‘Katil kim?’ sorusunun cevabı merak ediliyor ve her bölümde izleyici farklı bir isme yönlendirilerek kafada soru işaretleri yaratılıyor. Peki dizinin 17 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak bölümünde ‘Katil kim sorusu yanıt bulacak mı? Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’un instagram hesabından yaptığı paylaşım heyecanın dozunu artırdı.

.Yargı'nın senaristinden heyecanlandıran paylaşımlar; Katil belli oluyor mu? 7

Ünlü senarist, ‘Katili öğrenmeye son üç gün’ paylaşımıyla,  pazar akşamki bölümde pek çok soru işaretinin cevap bulacağına işaret ediyor. Yargı dizisinin pazar akşamı yayınlanan bölümünde avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz’ın kurduğu tuzağa kimin düşeceği de merakla bekleniyor.