Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın setinde canı sıkılan Pınar Deniz ne yaptı?

Yargı’nın setinde canı sıkılan Pınar Deniz ne yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni sezonun en iddialı dizisi Yargı’da sergilediği performansla her pazar akşamı adından söz ettiren oyuncu Pınar Deniz, kariyerinde ‘Avukat Ceylin’ karakteriyle büyük bir sıçrama yaşadı.

Yargı’da Kaan Urgancıoğlu ile baş rolü paylaşan Pınar Deniz, zaman zaman instagram paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Oyuncunun instagram hesabında, Yargı dizisinin setindeni yaptığı son paylaşımı yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Pınar Deniz’in, ‘Sahnesini bekleyen oyuncu kişisi’ yazdığı paylaşımı 2.2 milyon takipçisinin bulunduğu instagramda sadece bir saat içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yargı'nın setinde canı sıkılan Pınar Deniz ne yaptı? 8

Doğallığı ve güzelliğiyle izleyiciyi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncuya takipçileri tarafından, ‘Kraliçem’, ‘Güzellik’, ‘Sana hayran olan izleyici kişisi’ gibi yorumlar yapıldı.

Bazı takipçileri ise, ‘Partneriniz nerede?’ diye sorarak oyuncuyu dizide ‘Savcı Ilgaz’ karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu’yla bir arada görmek istediklerini belirttiler.

Yargı'nın setinde canı sıkılan Pınar Deniz ne yaptı? 9

Yargı dizisinde iddialı, hırslı, tutkulu ancak bir o kadar da duygusal bir avukat modeli çizen Pınar Deniz, özellikle duygusal sahnelerdeki performansıyla izleyiciyi kendine hayran bırakıyor.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda karakterinin bu kadar çok sevilmesinin nedenini şu sözlerle ifade etti; “Ceylin’in  iyi olmak gibi bir çabası yok, bu da onu gerçek kılıyor. Sınırlarını kendi belirliyor. Adaleti, kendi vicdanı, işinde ne kadar açıksa, duygularına döndüğünde de bir o kadar kapalı olabiliyor. Onun da kendiyle savaşı burada başlıyor zaten.”