Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz!

Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/ Detay – Bu kış sezonunun en başarılı dizisi Yargı dün akşam sezon finali yaptı. Reytinglerde zirveye oynayan dizinin finalinde Ilgaz’ın öldüğünün anlaşılması herkesi allak bullak etti. Ancak hiç kimse Ilgaz’ın öldüğüne inanmıyor. Çünkü izleyiciye göre Ilgaz’sız bir Yargı olamaz.

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve Türk dizi dünyasına yeni bir soluk getiren Kanal D dizisi Yargı, dün akşam yayınlanan 34. bölümüyle sezona veda etti. Sezon finali bölümünde Yargı yine yapacağını yaptı ve izleyiciyi darma duman etti.

Yargı’nın dün akşam yayınlanan final bölümünün son sahnesinde Ceylin ve Eren arasında yaşanan sahneden Ilgaz’ın öldüğü ve hatta Ceylin tarafından öldürüldüğü anlaşılıyor. Herkes sezon finalinde gördüğü düğün sahnesiyle çiftin mutluluğa ulaşacağını sanırken Ilgaz’ın Ceylin tarafından öldürülmüş olma ihtimali herkese şok yaşattı.

Ancak izleyiciler Ilgaz’ın öldüğüne inanmıyor. Çünkü izleyiciye göre Ilgaz’ın olmadığı bir Yargı’nın hiçbir anlamı yok. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Ilgaz’ın öldüğüne inanmadıklarını dile getirdi.

Bir izleyici yaptığı yorumda “İşin ilginç tarafı Eren neden bu kadar soğuk kanlıydı? Bence Ilgaz ölmedi sadece onu hayal kırıklığına uğrattığını söylemek için Ilgaz’ı öyle bir cümle içinde kullandı ki bence öyle olmalı yoksa Ilgaz’sız film çok anlamsız olur.”

Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz! 13

Bir başka izleyici ise Ilgaz’ın senaryoda öldürülmesine bir hayli kızgındı. İzleyici kızgınlığını şu sözlerle dile getirdi: “Ilgaz ölürse kimse izlemez, saçmalık resmen. Bence gelecek sezona izleyici yatırımı için yapılmış bir şey bu, ayrıca son on bölümdür o kadar saçma ilerledi ki olaylar altı ay sonra diye diye aynı şeyleri izletip süre doldurmuşsunuz. Keşke artık izleyiciyi aptal yerine koymasanız.”

Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz! 14

Bir izleyici de Ilgaz’ın ölecekler listesinde en son sırada yer aldığına dikkat çekti ve şöyle yazdı: “Ceylin Ilgaz’ı öldürecek (kii buna hiç bir sebep yok) ya da her kimse, sonra Ilgaz’ı çöp konteynerine atacak ya da atılacak sanki cani gibi veee bizde buna inanacağız öyle mii? Yapmayın Allah aşkına. Bariz yanıltmaca var da zaten, ölecekler listesinde o kadar çok insan varken Ilgaz sonda.”

Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz! 15

İzleyicilerin, Yargı’nın sezon finaliyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz! 16 Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz! 17 Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz! 18 Yargı’nın sezon finali herkesi allak bullak etti! Ama herkesin fikri net: Ilgaz’sız Yargı olmaz! 19