Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz sosyal medyada da ters köşe yaptı!..

Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz sosyal medyada da ters köşe yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Pınar Deniz Kanal D ekranlarında her pazar izleyiciyi televizyon başına kilitleyen Yargı dizisinde sergilediği performansla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Oyuncu zaman zaman instagram paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Pınar Deniz’in instagram hesabından yaptığı son paylaşım takipçilerine adeta,  ‘Yargı dizisinin hikayesindeki gibi ters köşe yaptı’ dedirtti.

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı belli ki Pınar Deniz’i pek mutlu etmedi. Oyuncunun meslektaşları sosyal medyada bembeyaz karların içinde fotoğraflarını paylaşırken, Pınar Deniz instagram hesabında yazdan kalma bir fotoğrafını yayınladı.

Fotoğrafın altına, ‘Kasım ayında doğmuş yaz çocuğuyum ben’ notunu düşen oyuncu sert ve soğuk havaya inat yaz mevsimine duyduğu özlemi paylaşımıyla anlattı.

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz sosyal medyada da ters köşe yaptı!.. 7

Oyuncunun paylaşımı hayranlarından tam not aldı. Pınar Deniz’in fotoğraflarına takipçileri tarafından, ‘Kış günü doğan bir güneş’ ve ‘Güzellik’  gibi binlerce yorum yapıldı.

Bugün Türkiye’nin en çok konuşulan kadın oyuncularından biri olan başarılı oyuncu, Yargı dizisindeki performansıyla pek çok ödüle layık görülüyor.

Aynı zamanda, oyuncunun dizideki partneri Kaan Urgancıoğlu ile birlikte yakaladığı uyum da hayranları tarafından çok beğeniliyor.