Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın yıldızlarını hiç böyle görmediniz! Bu fotoğraflar çok konuşulur!

Yargı’nın yıldızlarını hiç böyle görmediniz! Bu fotoğraflar çok konuşulur!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Yargı dizisi hiç şüphesiz yeni sezonda en çok konuşulan yapım oldu. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, baş rollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı yapım pazar akşamları na damga vuruyor.

Yargı,  başarılı hikayesi, güçlü oyunculuk performansları ve reytingleri ile gündemden düşmüyor. Kanal D’nin gururu olan Yargı dizisinin başarısında, etkili hikayesinin ve baş rol oyuncularının yanı sıra, aralarında Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak , Nergis Öztürk ve Uğur Aslan’ın da bulunduğu güçlü oyuncu kadrosunun da etkisi var.

23 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak 17. bölümü merakla beklenen dizinin setinden, ‘Eren Komiseri’ canlandıran Uğur Aslan’ın instagram hesabından yaptığı paylaşımlar izleyiciyi mest etti.

Yargı'nın yıldızlarını hiç böyle görmediniz! Bu fotoğraflar çok konuşulur! 8

Oyuncu arkadaşları ile fotoğrafını paylaşan Uğur Aslan fotoğrafa, ‘Öğrenci evindeki yıllarımız’ şeklinde esprili bir not düştü. Oyuncu, fotoğraflara bol bol nazar boncuğu emojisi koymayı da ihmal etmedi.

Dizinin yeni bölümünün tanıtımında, Neva cinayet şüphelileri arasına girerken Ceylin, Ilgaz’ın savcılıktan istifa ettiğini öğreniyor. Tanıtımda Seda’nın, Engin’i cezaevinden götüren ambulansta Neva’nın da olduğunu öğrenmesi ortalığı karıştırırken Pars’ın cinayet saati nerede olduğuna dair kardeşine yönelttiği soru karşısında Neva’nın kaçamak cevabı kafaları karıştırıyor.

Yargı'nın yıldızlarını hiç böyle görmediniz! Bu fotoğraflar çok konuşulur! 9

Öte yandan Pınar Deniz geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla merakı iyice artırdı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı sorusunu yanıtlayamayan oyuncu, “Bizim iş öyle bir iş değil” dedi. Senaryoya tüm ekip olarak şaşırdıklarını ifade eden oyuncu, şöyle konuştu:

“Bizim senaryo genelde finalinde herkesin şok içerisinde kaldığı bir durumda bitiyor. O yüzden çok fazla spoiler veremiyoruz. O yüzden insanları heyecanlandıracak ve şaşırtacak bölümler geliyor. En azından hikayesini biliyorum. Dizi yoğun gidiyor. Şu anda zaten çalışıyoruz. Ekibi çok seviyorum, oyuncu arkadaşlarımı çok seviyorum. İyi bir işin içinde olmak, gerçekten karşılığını bulması çok değerli. O yüzden de çok mutluyum.”