Ana sayfa Dizi Haberleri Yarım Kalan Aşklar dizisi enteresan bir boyut kazandı!

Yarım Kalan Aşklar dizisi enteresan bir boyut kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir konuşulan dizi projelerinden birisi de Yarım Kalan Aşklar… İlk olarak Ali Atay ve Hande Erçel’in başrolünde yer alacağı belirtilmişti. Ancak Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi ile çekimler kesiştiği için projeden ayrıldı. Daha sonra görüldü ki, başrolde Ali Atay da yok..

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz, dizinin yeni başrol isimleri oldular. İkili ilk fotoğraflarıyla uyumlu bir dizi çifti olacaklarını da gösterdiler.

Blu TV için hazırlanmakta olan Yarım Kalan Aşklar, hem kamera arkası hem kamera önü açısından entresan bir ekibin toplandığı bir proje oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü yönetmen Ezel Akay’ın da dizinin oyuncu kadrosuna katıldığı belirtiliyor.

Yarım Kalan Aşklar dizisi enteresan bir boyut kazandı! 7

Dizinin hem yönetmeni Umur Turagay hem de senaristi Ethem Özışık iyi bir kariyere sahip isimler.

Suskunlar, Karışık Pizza, İkimizin Yerine gibi yapımları yöneten başarılı yönetmen Umur Turagay’ın yanı sıra senaristliği üstlenen Ethem Özışık da Poyraz Karayel, Söz, Adı Mutluluk gibi başarı yazdı. Ethem Özışık’ın yanı sıra senaryo grubunda Hakan Bonomo ve Ercan Uğur da bulunuyor.

Dizinin konusunun da bir hayli dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz.

dealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözükara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulacaktır: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder.

Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulacaktır. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.