Ana sayfa Dizi Haberleri Yarım Kalan Aşklar dizisinin Ayı İsmet’i Ezel Akay herkesi şaşırtacak!

Yarım Kalan Aşklar dizisinin Ayı İsmet’i Ezel Akay herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

BluTV özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ın oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim dikkatleri çekiyor. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizi için ünlü yönetmen Ezel Akay bu sefer kamera arkasından önüne geçiş yapıyor.

Ezel Akay, BluTV’nin sıra dışı hikayeye sahip olan dizisi ‘Yarım Kalan Aşklar’da korkulan bir mafya babası olan Ayı İsmet’e hayat veriyor. Usta isim, gerek karakterinin kendine has giyim tarzıyla gerekse hikayedeki kilit rolüyle dikkat geçiyor.

Yarım Kalan Aşklar dizisinin Ayı İsmet'i Ezel Akay herkesi şaşırtacak! 8

Aşk ve aksiyon dolu hikayede dengeleri değiştirecek İsmet karakteriyle izleyeceğimiz Ezel Akay, ekranlara dönüş hikayesini şöyle dile getirdi:

“Son zamanlarda okuduğum en iyi dizi senaryosuydu, öncelikle bu beni heveslendirdi. Yönetmenimiz Umur Turagay bu işin iç gıcıklayıcı ve sineması sağlam bir anlatı olacağının garantisiydi benim için. Öyle de oldu sanıyorum. Neredeyse kariyerlerimizin başından beri tanışıyoruz Umur ile. Özellikle oyuncu yönetiminde hem Umur’un hem de ikinci yönetmenimiz Gamze Turagay’ın titizliği de beni ve diğer oyuncuları çok olumlu etkiledi. Çok eğlenceli, ilginç karakterlerle bezeli, gizemli, aksiyon dolu bir hikaye… “Kötü adam” oynamak da çok zevkliymiş.”

Yarım Kalan Aşklar dizisinin Ayı İsmet'i Ezel Akay herkesi şaşırtacak! 9

Ezel Akay’ın yanı sıra Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi önemli isimlerin yer aldığı merakla beklenen projenin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Umur Turagay otururken, senaryo ekibinde Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur gibi kalemi kuvvetli isimler bulunuyor. Çekimleri devam eden ‘Yarım Kalan Aşklar’ çok yakında BluTV’de izleyici karşısına çıkacak.