Ana sayfa Sosyal Medya Yarım Kalan Aşklar’dan sonra Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’den ikinci buluşma!

Yarım Kalan Aşklar’dan sonra Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’den ikinci buluşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetes.com / Detay – 2020 yılının Eylül ayında yayınlanan Yarım Kalan Aşklar isimli Blu TV dizisi büyük ilgi gördü. Özellikle de Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz çok iyi bir partner olarak izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Birbirlerine yakıştırılan ikilinin enerjisi tuttu ve dizi de beğeni topladı.

Bu ikiliyi yeniden bir arada görmek isteyenler için de bir sürpriz ortaya çıktı. Ozan Açıktan’ın yeni sinema filmi Gidenler için başrol tercihinin Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz olduğu ortaya çıktı.

İki ünlü oyuncu Şubat ayında yeniden setlerde bir araya gelerek, Gidenler filmi için mesai yapacak. Netflix için çekilecek projeden bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

OGM Pictures tarafından hazırlıklarına başlanan projenin başrol oyuncularının belli olması hayranları da heyecanlandırdı. Dilan Çiçek Deniz bir süredir kendisine gelen projeler arasında seçim yapmaya çalışıyordu. Sinema filminde karar kılması dikkat çekti.

Burak Deniz ise Şahmaran isimli Netflix dizisinin çekimlerine devam ediyor ve yeni yılın başlarında film ekibi ile bir araya gelerek yeni proje için ter dökecek.

İkliinin bir başka projede daha buluşması hayranlarını da çok memnun etti.