Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 11. bölümde ‘sandal ağacı’ muhabbeti çok güldürecek! Bittin sen Alihan!

Yasak Elma 11. bölümde ‘sandal ağacı’ muhabbeti çok güldürecek! Bittin sen Alihan!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 28 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadığı dizinin 11. bölüm tanıtımında Alihan ve Zeynep’in asansörde karşılaşmasından bir sahne ekrana getirildi.

Alihan’ın tam önünde duran Zeynep’in saçlarını kokladığını farkeden Hakan duruma gülerken, Alihan “Bir şey kokuyor” diyor. Bunu duyan Zeynep ise “sandal ağacı” yanıtını veriyor sinirlenerek.

İkili arasında geçen ve izleyenleri gülümseten bu sahneden sonra, izleyenler de sosyal medyadan Alihan’la dalga geçen yorumlar yapmaya başladılar. İçin için Zeynep’e fena halde tutkun olan Alihan, duygularını saklamak için ne kadar uğraşsa da başarılı olamıyor.

Yasak Elma 11. bölümde 'sandal ağacı' muhabbeti çok güldürecek! Bittin sen Alihan! 7

Zeynep’e yaşattığı acı için, izleyici de Alihan’ı affetmiyor. “Zeynep sürüm sürüm süründür şunu, sen bundan sonra gör Alihan Bey, daha Cem’le flörtleşmeler başlamadı, işin zor Alihan, bittin oğlum, daha çook koklarsın sen öyle, müstahak sana, bunlar iyi günlerin, Alihan rezil olmaya aşkından ölmeye hazır mısın, öyle hasret çekersin işte!” şeklinde pek çok yorumlar yağdırarak durumu ti’ye aldılar.

İşte 11. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez. Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldız’ı bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim’in anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır…

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN