Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 26. Bölüm Fragmanı İzle! Alihan’ın Ender oyunu tutmadı, olan Zeynep’e oldu

Yasak Elma 26. Bölüm Fragmanı İzle! Alihan’ın Ender oyunu tutmadı, olan Zeynep’e oldu

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 25. bölümü 3 Aralık Pazartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Entrikanın hiç bitmediği ve izleyicilerin zaman zaman da eleştirdiği Yasak Elma dizisinde ilginç gelişmeler yaşandı. Ender, Alihan ile evlendiklerini açıkladı. Herkes şoke oldu. Tam bir ters köşeydi. Bu gelişmeden sonra 26. yeni bölümde neler olacağı merak konusu olmaya başladı.

Özellikle Sevda Erginci’nin canlandırdığı Zeynep’in ne yapacağı merakları süslemekte. 26. bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Zeynep, evlilik cüzdanını görünce şoke oldu. Alihan ile Ender, şirketin kontrolünü ele alacaklarını sanırken Halit bombayı patlattı. Yeni bölümde yine entrikalar havada uçuşacak. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

25. bölümde yaşananların özeti şöyleydi:

Bir haftadır tanıtımlarla izleyicilerin kafasını karıştıran dizide, Ender’in gelinlik benzeri beyaz bir elbiseyle Alihan’ın koluna girmesi ve karşısında duran Zeynep’in şaşkın bakışlarına ‘kabustur, rüyadır’ dileğinde bulunmuştu izleyici.

Tam Zeynep, Alihan’ın evlenme teklifini kabul etmek için sürpriz bir organizasyon yapmıştı ki haberi Caner’den alan Ender, hemen olay yerine koştu!

Herkes Alihan ve Zeynep’in bu romantik anlarına şahitlik etmişti ama yaşanacak sürprizi kimse tahmin edemezdi!

Zeynep sürprizi hazırlarken Alihan onu aradı ama ulaşamadı.

Zeynep ona geri döndüğünde evden iki adamın çıktığı görüldü. Alihan adamlara hoşçakal derken, Zeynep’e de önemli bir şey anlatması gerektiğini söyledi ama Zeynep onu hemen mekana çağırdı.

Alihan, oraya gittiğinde Zeynep heyecandan yerinde duramıyordu. Ona aşkını ilan edip, bir ömür boyu onunla yaşamak istediğini söyledi.

Bir anda müzik sesi ve açılan perdede Halit, Yıldız, Caner, Emre ve diğer herkes ortaya çıktı.

Tebrikler başladı. Haberi kısa bir süre önce alan Yıldız, bir anda alkışlarla salona girdi ve Alihan onu durdurmak istese de o şok haberi Zeynep’i sarsan o cümleyle verdi: “Tebrikler Zeynepçim, yuva yıkanlar kervanına sen de katıldın!”

Ender, herkesin şaşkın bakışları arasında Alihan’ın koluna girdi ve evlendiklerini duyurdu.

Herkesin kabus olmasını beklediği, farklı tahminler yürüttüğü bu sahnenin de gerçek olduğu anlaşılmış oldu böylece.

Tabii sahnenin ardından özellikle Zeynep ve Alihan aşkı için diziyi izlediklerini söyleyen pek çok izleyiciden eleştiriler gelmeye başladı.

Oyuncuları:
Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı
Talat Bulut