Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 37. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Barış Kılıç, Kaya Ekinci olarak diziye katıldı!

Yasak Elma 37. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Barış Kılıç, Kaya Ekinci olarak diziye katıldı!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 18 Mart Pazartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte… Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 37. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

36. bölümde Yıldız’ın Kemal’e kurduğu tuzak damga vurdu.
Diziden ayrılacağını açıklayan Sarpcan Köroğlu’nun canlandırdığı Kemal’in Yıldız’ın oyunu nedeniyle otelde başka bir kadınla basıldı ve eşi Zehra’yı aldatıyor konumuna düştü. 37. bölümden 2. fragmanda ise Halit, emeklilik hayallerine başlıyor. Yeni bir genel müdür getirmeye karar veriyor. Kaya Ekinci karakteri her şeyi değiştirecek. Ender, “Caner bittik biz” diyerek durumun vahametini anlatıyor.

Öte yandan yaptığı yatırım ile de beklediğini yakalayamayan Kemal zarara uğradı ve bu nedenle Halit tarafından sert bir tepkiyle karşılaştı.

Tüm bu gelişmelerden sonra Kemal’in diziye nasıl veda edeceği merakla beklenirken bu bölümde yeni bir karakterin de sinyalleri verildi.

Kemal’in hatasından sonra çok sinirlenen Halit Yıldız’a şirketi emanet edebileceği bir CEO’dan söz etti. Yurt dışındaki CEO’yu arayıp Türkiye’ye çağıracağını söyledi.

Bu CEO karakterinin de dizinin kadrosuna katıldığı geçtiğimiz haftalarda duyurulan Barış Kılıç olduğu ortaya çıktı!